Ga naar inhoud

PCTV Pro


Aanbevolen berichten

Ik heb sinds enige dagen deze tv kaart ingebouwd en voldeed aan de eisen die gesteld werden, maar ik merk dat de processor volledig opgeslokt wordt door de kaart (continu 100% cpu-gebruik) vooral bij opnemen. Verder komt het beeld enige seconden vertraagd binnen t.o.v. geluid?! PIII/667 Mhz, 640 Ram,GeforceII 32Mb. Ik weet niet waar nu de fout ligt, en hoe check ik dat? Wordt mijn processor te zwaar belast door mijn videokaart of door de tv-kaart?? HELP!!!!
Link naar reactie
Ik heb ook een PCTV Pro en in [url=http://www.linux.org]Linux[/url] werkt deze (TV, radio, afstandsbediening, geluid, teletekst, opnames, etc.) prima zonder hoge processorbelasting. Bij het opnemen kan de processor het druk krijgen als je b.v. een DivX bestand schrijft, dat is processorintensief, bij het afspelen hoort dit niet het geval te zijn.
Link naar reactie
Ik draai alleen (Gentoo) Linux maar als je dit voor je PCTV Pro wilt gaan proberen kun je het beste een recente Linux versie downloaden. Voor RedHat is dat 7.3. Op de RedHat website staat [url=http://www.redhat.com/docs/manuals/linux/RHL-7.3-Manual/install-guide/]volledige informatie over hoe je dit moet installeren[/url].
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...