Ga naar inhoud

ff een snelle vraag Ti4200 Leadtek of Aopen


Aanbevolen berichten

[quote:fbcd4af614="kajutsa"]gelukkig ben je een "nette" jongen die zoiets nooit zo doen ;) BTW. waar is je link van 3Dmark gebleven in je sig?[/quote:fbcd4af614] Druk maar op dze link, kom je bij mijn systeem en boven in staat een link naar 3dmark. (staat nu bij GoT ipv Anand) Weggehaald dus want anders zou het maar dubbel zijn ;)
Link naar reactie
  • Reacties 46
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie
[quote:50f07ef390="kajutsa"]OK... eerst stond hij ook hier in je sig en ik miste hem al :)[/quote:50f07ef390] een vraagje; in je specs stond een modem en een geluidskaart. op de foto kan ik enkel de geluidskaart vinden en een koeler. maar ik zou eigenlijk willen weten hoe je de koeler op de linkerkant van de foto moet monteren? Enkel de houdertjes uitbreken en de koeler ervoor monteren? de gaten zelf boren?Ik heb dezelfde kast en hetzelfde mobo maar ik vindt er geen gaten om een koeler te monteren.
Link naar reactie
Ik wilde de aopen bestellen bij Funcomputer, maar nou is me dit afgeraden ivm de garantie (terugsturen enzo). Hier in de buurt kan ik een Club3d kaart kopen, maar in de winkel zeggen ze dat die er alleen maar in 64mb versie is, dus dat wordt hem ook niet. Nu kreeg ik een mailtje van Funcomputer dat ze een videokaart van albatron in de aanbieding hadden, heeft iemand enig idee of dit een goed merk is ja of nee, ik heb er namelijk nooit van gehoord, maar hun website geeft wel een redelijk beeld (logisch natuurlijk, maar er is in ieder geval een website).
Link naar reactie
Andere winkel dan? dat merk zegt me ook niks, zal wel gewoon een refenrence design zijn, maar hoe goed de gebruikte onderdelen dan zijn ??? Check anders de pricewatch van tweakers.net bij [url=http://www.eynstein.nl/a/2168.html]eynstein[/url] bv is de aopen 224,- euro. www.wintelco.nl stunt ook regelmatig met videokaarten bv. een 128mb club3d voor 210 euro Voordeel van de Aopen is dat hij een video-in heeft
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...