Ga naar inhoud

ff een snelle vraag Ti4200 Leadtek of Aopen


Aanbevolen berichten

  • Reacties 46
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie
[quote:150fd7a2c0="Red Dragon"][quote:150fd7a2c0="Marcel de Reus"]Als jullie het zeggen zal ik het voortaan ook maar doen dan ;)[/quote:150fd7a2c0] En terecht. het word tijd dat zo'n jonge snotaap als jij eens wat aanneemt van "echte" Ouwe rotten ;)[/quote:150fd7a2c0] Ja idd ik zit hier eigenlijk wel tussen de ouwe opa'tjes ;) Maarre BA heeft mij juist gezegt dat hij bencmark tweaken fout vind en aangezien BA op dit forum de grooste oude rot is.... BA heeft zijn machine ook daadwerkelijk op bench intsellingen draaien en zo hoort het IMHO.
Link naar reactie
Even een nieuwtje. Er komen nieuwe GeForce 4 Ti4200 kaarten aan. Deze gaan door het leven als Special editions en Ultra's. Aopen komt met een Golden GF4Ti4200 Ultra: The reason I ask you is because next week we might have new samples arrived with new models name "Golden Ti4200 Ultra" . The "Golden" means all design( included retail box) are "golden" "Ultra" means the memory clk can run to 550. En dit geldt ook voor Point of View. Zij hebben een Special edition die default 550MHz is.
Link naar reactie
[quote:6fe95d3903="Marcel de Reus"] Ja idd ik zit hier eigenlijk wel tussen de ouwe opa'tjes ;) Maarre BA heeft mij juist gezegt dat hij bencmark tweaken fout vind en aangezien BA op dit forum de grooste oude rot is.... BA heeft zijn machine ook daadwerkelijk op bench intsellingen draaien en zo hoort het IMHO.[/quote:6fe95d3903] Dan moet BA dat openlijk in dit draad posten. ik weet dat hij ook niet de settings draaid waar hij ze 3dmark2001se record mee heeft gehaald. Hoe dan ook iedereen moet het lekker voor zichelf weten de settings die in me sig staan kunnen een hele dag draaien zonder vaslopers.
Link naar reactie
Niet? Tegen mij zei hij in MSN van wel, maar dat was nog wel met zijn 1800+ en zijn Shuttle bordje. Hij zei iig dat ik es een 3DMark link in mijn sig moest zetten die 'echt' was dus waar ik gewoon dagelijks mee draaide. Op die 12113 was hij namwelijk wel stabiel maar niet als hij al een hele dag had aan gestaan en je ging daarna MOHAA spelen 3 uur lang. Daarom had ik mijn kaart teruggevoerd naar 320/660 en mijn proc naar 10x185 en dat was volgens hem benchmark tweaken en dat hoorde niet.
Link naar reactie
[quote:da31a261e9="Slashhead"]Even een nieuwtje. Er komen nieuwe GeForce 4 Ti4200 kaarten aan. Deze gaan door het leven als Special editions en Ultra's. Aopen komt met een Golden GF4Ti4200 Ultra: The reason I ask you is because next week we might have new samples arrived with new models name "Golden Ti4200 Ultra" . The "Golden" means all design( included retail box) are "golden" "Ultra" means the memory clk can run to 550. En dit geldt ook voor Point of View. Zij hebben een Special edition die default 550MHz is.[/quote:da31a261e9] Ja, gvd, kut aopen ;) heeft ook allerlei monitor functies aanboord. Die 500 mhz bios voor de Aopen (alle 128mb kaarten) schijnt nu weer niet te komen hoorde ik van aopen, ze hebben wel een 500 mhz bios en misschien zou ik die krijgen, maar ja niks meer gehoord woensdag en nu heb ik 2 weken vakantie (vanaf donderdag) , dus als we op het werk zijn zien we wel weer.
Link naar reactie
Beste kenners; Graag zou ik van jullie de echte benchmarks kennen die jullie altijd kunnen draaien zonder fouten.Als beginneling kijken wij toch ietsje bietsje op tegen de kenners. Maar nu lees ik dat daar ook geschoemeld wordt. Ik probeer zoveel als mogelijk te leren van dit forum,maar dan hoop ik ook dat de oude rotten zich aan dezelfde regels houden zodat ik kan vergelijken,en het beste voor mezelf kan aanleren. Pas op ,dit is geen verwijt enkel een opmerking van een nieuwbie. :oops:
Link naar reactie
Ok dan... nou "cheaten" doen we niet hoor ;) We overklokken bijvoorbeeld de boel, zodat we een paar honderd punten proberen te stijgen. Ook willen de nieuwste (beta) drivers nog welles een paar puntjes extra geven. Dit waren maar een paar voorbeelden en zijn ook voorbeelden om eerlijk een zo hoog mogelijke score te halen :)
Link naar reactie
idd. Mijn score in mijn link is op een eerlijke manier gehaald. de pc is echter overgeklokt en de videokaart ook. De [b:b4cb98654f]12.231[/b:b4cb98654f] 3dmark2001 score in me onderschrift die ik heb gehaald is berijkt door mijn GeForce 4 ti 4400 van 275core/550mem naar 310core/688mem over te klokken Mijn AthlonXP 2200+ draait ipv 1800mhz op 1920mhz. verder heb ik mijn memmory timmings in me bios op MAX gezet. Al deze settings kan ik echter dag en nacht draaien zonder vastlopen dus het is geen cheaten.
Link naar reactie
[quote:262d99450f="kajutsa"]gelukkig ben je een "nette" jongen die zoiets nooit zo doen ;) BTW. waar is je link van 3Dmark gebleven in je sig?[/quote:262d99450f] Druk maar op dze link, kom je bij mijn systeem en boven in staat een link naar 3dmark. (staat nu bij GoT ipv Anand) Weggehaald dus want anders zou het maar dubbel zijn ;)
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...