Ga naar inhoud

Schokkerig


Aanbevolen berichten

Asus Geforce II GTS. Ik heb inderdaad ook dat water in de PCzone zien staan. Zag er echt superrealistisch uit. Maar ook als je in de buurt van een kasteel komt. Gaat de perfomance drastisch achteruit. En daar baal ik van. Zo'n game moet gewoon goed lopen en geen compromissen! :wink:
Link naar reactie
[quote:fa9b99ac64="Foxenberg"]Helaas SD-ram. Ik heb een beetje ondoordacht een nieuw mobo gekocht (Asus P4B) en daar kan alleen SD-ram in. Maar het is wel stukken goedkoper. Of het op de perfomance zal uitmaken zie ik binnenkort dan wel (ik vrees het ergste). :-?[/quote:fa9b99ac64] Dat probleem heb ik nou ook :cry: In november 2001 toen ik dit systeem ging bouwen, heb ik ook niet goed nagedacht en het goedkoopste genomen... we zullen met SDR sdram en een GF4 ti wat minder FPS halen dan hetzelfde systeem met bijv. DDR geheugen, maar ik denk dat het nog te overzien zal zijn.
Link naar reactie
Ach, het is met dit soort dingen altijd achter de feiten aanhollen. En eens moet je toch weer wat nieuws kopen. Het probleem is dan alleen dat het nieuwe ver op je huidige systeem vooruit loopt. Dus eigenlijk moet je niet een kaart kopen maar een hele nieuwe config. Maar zo rijk ben ik helaas niet. :(
Link naar reactie
en om nu nog een nieuw mobo aan te schaffen met nieuwe memory doe ik sowieso niet meer! Ik koop dalijk een GF4 ti en dan zit ik weer ff goed... eind dit jaar/ begin volgend jaar als de nieuwe processors en videokaarten er zijn zal ik wel weer een nieuw systeem gaan bouwen.
Link naar reactie
Ik meng een beetje laat in de topic maar ik moet nog een ding kwijt Morrowind = Verplicht GeForce 4 ti 4x00 ! Hier zie je de reden waarom je een Radeon 8500 of GeForce 3 of GeForce 4 ti moet hebben voor Morrowind [b:4200f0cc30]Eerste plaatje zonder een DirectX 8 kaart dus zonder Pixelshaders (GeForce 2 dus)[/b:4200f0cc30] [img:4200f0cc30]http://www.3dgpu.com/misc_images/game/morrowindnops.jpg[/img:4200f0cc30] [b:4200f0cc30]2e plaatje met Pixelshaders (GeForce 4 ti dus) [/b:4200f0cc30] [img:4200f0cc30]http://www.3dgpu.com/misc_images/game/morrowindps.jpg[/img:4200f0cc30] Z0rg naast een GeForce 4 ti 4x00 voor een zwaare pc. AthlonXP 2000+ of een Pentium 4 2,2ghz is best lekker. minder mag ook wel hoor :)
Link naar reactie
//OC15 ben je SPAM hunter geworden? niet alles is SPAM hoor. Je mag best iemand een link geven naar een goedkopen shop of zo, of je positieve mening geven over een shop. het moet alleen geen reclame zijn en het moet een logische post wezen. ps. reclame van Eynstein en Wintelco is nooit spam ;)
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...