Ga naar inhoud

Hercules 3D thriller


Aanbevolen berichten

Op een Compaq met compaq1 beeldscherm, onder WIN 98 SE geeft het gebruik van de Hercules 3D thriller enkel en alleen een zwrt scherm. Op een andere PC met ander besturingssysteem werkt de kaart wel. Mogelijk een driverprobleem? Is dir wel een AGP kaart? Ik had de indruk met een wat oudere kaart te maken te hebben. Ik lees eventuele reakties wel. B.v.d. Jan K.
Link naar reactie
het is een erg oude kaart met een "[i:9956def0e9]Rendition V2200[/i:9956def0e9]" chip erop. deze kaart is in PCI en AGP uitvoering verkrijgbaar en heeft 8mb videogeheugen. zou heel goed een driver probleem kunnen zijn kijk eens hier: http://www.techadvice.com/support/hercules/hercules_thriller_3d.htm
Link naar reactie
[quote:e976c0f8ee="Red Dragon"]het is een erg oude kaart met een "[i:e976c0f8ee]Rendition V2200[/i:e976c0f8ee]" chip erop. deze kaart is in PCI en AGP uitvoering verkrijgbaar en heeft 8mb videogeheugen. zou heel goed een driver probleem kunnen zijn kijk eens hier: http://www.techadvice.com/support/hercules/hercules_thriller_3d.htm[/quote:e976c0f8ee] We zullen ereens naar kijken. Bedankt voor je reaktie, Jan K.
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...