Ga naar inhoud

Geforce mx2/mx400


Aanbevolen berichten

:oops: hallo techneuten, had op vorig sys een geforce mx2/mx400 en wel beeld via tv-out, nu echter via een pc prive een dell dimension 1,9Ghz met weer een geforce mx2/mx400 maar nu blijft de tv grijs of rood van kleur. gebruik in beide gevallen een scart conncetor waar de s-vhs con. in past .Heb ook in het forum gelezen over het progje tv-tool, maar ook daar geen verbetering. Dell gebeld en zeggen dat dit niet kan, maar wel vreemd dat een zelfde type kaart het prima deed zonder enige problemen. Wie kan deze newbie een beetje wijzer maken thank's john :roll:
Link naar reactie
[quote:ed243a5a2d="Marcel de Reus"]Deed je dat ook met dezelfde aansluiting en niet toevallig met composiet? Kijk BTW ff in de TV-out FAQ bovenaan. Daar worden veel voorkomende problemen beschreven.[/quote:ed243a5a2d] :-? nee hoor, heb aan de s-vhs kabel niets veranderd. ene kant in de kaart , andere kant in zo'n scart stekker....en voorheen werkte het als een speer
Link naar reactie
[quote:0c767aa09d="Slashhead"]Grijs en rood van kleur kan ik niet helemaal plaatsen. Je hebt wel beeld, alleen de kleuren kloppen niet? En heb je ook geluid?[/quote:0c767aa09d] :wink: alles behalve kleur, lijkt wel of je 40 jaar terug bent en gezellig z/w kijkt ----en dat van die jumper dat weet ik niet zou er de kast voor open moeten maken :-?
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...