Ga naar inhoud

Probleem geforce 4 naar tv


Aanbevolen berichten

  • Reacties 53
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie
lukt nog steeds niet :cry: heb de detonator driver gedownload, maar nog steeds zie ik het menu van twinview niet. En nog steeds kan ik geen dvd afspelen op tv, en mediaplayer verslepen naar het scherm lukt wel, vree raar. Videokaart staat op Pal-B en op samengestelde video uit, want bij auto is het grijs beeld. kan iemand helpen ?
Link naar reactie
ik heb nu zeker al 5 uur zitten sukkelen met die kaart. Nog even ter info. Op mijn videokaart zit enkel een s-video aansluiting, maar met het bijgeleverde kabeltje kan ik hem aansluiten op de tv. En dan werkt ie ook. Ik zal eens proberen met winDVD. Maar hoe komt het dat ik die twinview niet krijg ? Heb nu zeker al 3 drivers geprobeerd.
Link naar reactie
[quote:7ebeaaf61a="hjs"][quote:7ebeaaf61a="VTec"][quote:7ebeaaf61a="hjs"][quote:7ebeaaf61a="phantomtwister"]thx zal ik doen. Erg veel bedankt alvast ![/quote:7ebeaaf61a] Hij komt er al aan ;)[/quote:7ebeaaf61a]Wie ?[/quote:7ebeaaf61a] Ene mark welke daar werkt. (maar vanaf morgen op vakantie is)[/quote:7ebeaaf61a]Mmm, volgens mij heeft hij al vakantie.
Link naar reactie
de persoon heeft me kunnen helpen, hans ofzo Heb een nieuwe driver geinstalleerd 28.84 zodat ik nview had. En dan gewoon tv scherm als hoofdscherm kiezen. Bij m'n vorige pc en kaart moest ik dat niet doen. Maar allé we kunnen filmpjes bekijken ! allemaal bedankt voor de reakties !!
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...