Ga naar inhoud

aanschaf TFT scherm bij een G550 kaart


Aanbevolen berichten

Ik wil een 15-inch TFT scherm aanschaffen, maar weet niet waar ik op moet letten (behale uiteraard de beeldkwaliteit). Ik heb volgend systeem (XP1800,256ddr,matrox g550), ben niet van plan vaak ´echte games´ (quake) zal gaan spelen, zo nu en dan een race spel o.i.d. Grasfische toepassingen zoals PhotoShop, Bryce etc. dienen wel goed weergegeven te worden. Hebben jullie nog suggesties? :roll:
Link naar reactie
Je moet op zoek gaan naar flatpanels met een Hitachi S-IPS beeldscherm. Deze beeldschermen zijn erg goed voor grafisch werk. http://www.tenlinks.com/News/PR/hitachi/010702.htm Dit is een hele goede: http://www.hitachidisplays.com/products/CML155V.htm [img:84368333fb]http://www.hitachidisplays.com/products/images/CML155angle.jpg[/img:84368333fb]
Link naar reactie
[quote:86759ff15e="Slashhead"]Je moet op zoek gaan naar flatpanels met een Hitachi S-IPS beeldscherm. Deze beeldschermen zijn erg goed voor grafisch werk. http://www.tenlinks.com/News/PR/hitachi/010702.htm[/quote:86759ff15e] Mooi, bedankt. Nog een vraagje. Ik heb laatst een Iliyama en een Sony tft bekeken; wat mij opviel was dat met scrollen van bijv. een document of op het internet het beeld na-ijlde. Bij de (oudere) Iliyama wat meer dan bij de Sony. Is dit een bekend phenomeen bij TFT´S?
Link naar reactie
Nee, dat had ik inmiddels al begrepen. Maar wat bedoelen jullie met snelheidsmonsters? Is het nodig om een super 3d kaart te hebben om gewoon een spelletje (race of shooter) te kunnen spelen (ik had een voodoo2 kaart en daarmee kon ik toch redelijk uit de voeten) of kan dat ook met de matrox? Of is zo´n super 3d kaart alleen bedoelt voor bv. QUAKE of Unreal?
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...