Ga naar inhoud

-= GeForce 4 Topic 17 =-


Aanbevolen berichten

  • Reacties 174
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie
[quote:cb2dd6063d="Marcel de Reus"] Ik ben erachter gekomen dat mijn systeem op een en of andere manier toch nog op CAS 2,5 loopt dus die 13000 wordt als ik dat gefixed krijg geen enkel probleem. BTW ik game niet zo veel, wegens tijd gebrek (1 uur per dag MOHAA) dus ik vind het wel leuk om lekker te OC'en. BTW in de vakantie wordt dat natuurlijk meer! (want ik koop niet zo'n PC om te i-netten)[/quote:cb2dd6063d] Waarom koop je in vredesnaam zo'n duur systeem met een GeForce 4 ti 4400 als je maar een 1 speelt per dag!?!?!?!?!? Ik speel zeker 3 uur per dag wel een spel (ene keer met me vriendin andere keer met de pc ;) :) ) je moet is wat minder op C!T rondhangen en wat meer die pc gaan gebruiken. want dat OCen ben je dadelijk ook wel mee klaar. ga toch lekker GTA3 of zo doen. tssss... 1 uurjte MOHAA per dag... ik kan er niet over uit... zo'n pc en dan nauwlijk gamen. doodzonde.. ik hoop dat een gamer die pc bij je jat vannacht ;)
Link naar reactie
Ja, maar ik heb zo weinig tijd en het forum vind ik gewoon echt leuk, maar je hebt gelijk ik zal wat meer gaan gamen. BTW ik speel eerst ff MOHAA uit en dan ga ik pas aan GTA3 beginnen (dan ga je vanzelf meer gamen). Maar ik heb zoiezo niet 3 uur op een dag, moet nu over een uurtje ook al weer weg en ben vanavond terug en dan moet ik weer huiswerk doen :cry: Ik speel BTW heel veel Pinball van WinXP :oops: :oops:
Link naar reactie
[quote:a399cd7662="Marcel de Reus"]Ja, maar ik heb zo weinig tijd en het forum vind ik gewoon echt leuk, maar je hebt gelijk ik zal wat meer gaan gamen. BTW ik speel eerst ff MOHAA uit en dan ga ik pas aan GTA3 beginnen (dan ga je vanzelf meer gamen). Maar ik heb zoiezo niet 3 uur op een dag, moet nu over een uurtje ook al weer weg en ben vanavond terug en dan moet ik weer huiswerk doen :cry: Ik speel BTW heel veel Pinball van WinXP :oops: :oops:[/quote:a399cd7662] als je zo graag pinball doet en op het forum rondhangt dan had je beter een Duron 1000mhz systeem met een Matrox G550 of zo kunnen kopen. daar had je meer dan voldoende aan gehad. je heb in het weekend toch ook wel tijd om je GeForce 4 ti 4400 te laten zweten? maak je overigens wel gebruik van FSAA en Anisotropische filtering in MOHAA? ander doet je GeForce 4 nog de hele dag niets.
Link naar reactie
[quote:0f910ec8da="Marcel de Reus"]Hoe zet je dat aan? En BTW ik heb (lease) ook nog een paard, waar ik in het weekend, dus zo bijna de hele dag ben. Maar don't worry die kaart zal zich in de uurtjes dat ik tijd heb zich niet vervelen :D[/quote:0f910ec8da] In rivatuner DUH! Als je dat paard weg doet kan je je systeem nog verder upgraden ;)
Link naar reactie
Dalijk als marceltje vakantie heeft gaat ie vast meer tijd met z'n videokaartje doorbrengen! ;) Net als ik, maar ik moet het doen met een GForce2 titanium :( Daarom zoek ik dan maar vaak m'n geluk samen met m'n vrienden bij de wijfen... lekker uitgaan etc. Je ken het wel! :D
Link naar reactie
[quote:37b54ad670="anthony2u"]Dalijk als marceltje vakantie heeft gaat ie vast meer tijd met z'n videokaartje doorbrengen! ;) Net als ik, maar ik moet het doen met een GForce2 titanium :( Daarom zoek ik dan maar vaak m'n geluk samen met m'n vrienden bij de wijfen... lekker uitgaan etc. Je ken het wel! :D[/quote:37b54ad670] OFFTOPIC!?!?!?!?!
Link naar reactie
niet zomaar me meisje maar met een vrouw.. me eigen vriendin :). en dat was een opmerking tussen door. de Topic was GeForce 4 en dus ook de GeForce 4 van Marcel de Reus die niets aan het doen was. en de topic is niet wat jij en ik met meisjes / vrouwen uitspoken. NU weer ontopic graag
Link naar reactie
ok, spijt me! :oops: Maar Marcel heeft het dus druk met school(vwo) denk ik en daarom heeft hij niet zoveel tijd en hij loopt daarnaast ook nog eens krantjes... maar als hij dalijk vakantie heeft, heeft hij genoeg tijd en dan kan hij wel gaan gamen. Ik doe zelf ook vwo en loop ook kranten dus herken het probleem, maar ik denk dat iedereen hier wel moet werken oid dus tijd komen we allemaal te kort!
Link naar reactie
[quote:fec8b6171e="Red Dragon"] maak je overigens wel gebruik van FSAA en Anisotropische filtering in MOHAA? ander doet je GeForce 4 nog de hele dag niets.[/quote:fec8b6171e] Waar zit dat ergens? Ik kan het niet vinden en hoe hoog moet antialising staan, gewoon 2x en moet ik forced in all Direct3D aanzetten? Kan je niet ff posten wat ik allemaal moet veranderen om het zo mooi mogelijk te krijgen en waar het zit? Thnx ;)
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...