Ga naar inhoud

Welke GeForce 4 Ti4200 64 Mb?


Aanbevolen berichten

  • Reacties 210
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie
Dat artikel heb ik al begin mei ingeleverd. Er gaat nogal een tijd overheen voordat er gepubliceerd kan worden in een blad. Voor de website zijn de doorloop tijden aanmerkelijk korter. Dat is soms een week of twee maar kan ook in twee dagen als het moet zoals bij de Parhelia dat was gewoon kort dag. We wilden gewoon ervoor zorgen dat we direct na de NDA een artikel online hadden. Ik had voor Matrox ook nog wat vragen, zoals de 10 bit kleur in combinatie met RGBA waardoor je in dat soort omgevingen dus geen 10 bit kunt gebruiken. Verder had ik ook een vraag lopen over eventuele efficiency technieken om overdraw tegen te gaan. Daar heb ik toen geen nee op gekregen alleen een een nog niet bekend antwoord.
Link naar reactie
Dag samen, ook ik ben van plan, wie niet, om een Ti4200 te kopen. Nou heb ik nog geen roundups gevonden mbt deze kaarten, dus graag jullie advies. Ik zie dat jullie de Gainward en de Leadtek aanraden, maar hoe zit het eigenlijk met de ASUS V8420 (128mb)? Hoe staat het met de kwaliteit vn Asus-kaarten t.o.v. de Gainward en de Leadtek? En een SUMA-kaart. Is die uberhaupt in Nederland te krijgen? In prijs is de Asus erg aantrekkelijk. Oh ja, hebben alle Ti4200 kaarten de optie voor 2 monitoren? Gegroet, Deksel
Link naar reactie
of hij optie heeft voor 2 monitoren weet ik niet uit mijn hoofd... kijk anders ff op www.asus.com.tw En zo voordelig vind ik asus niet! Zijn vaak best prijzig... ik zou gewoon voor de Leadtek gaan en ik ben kort ook geïnteresseerd in MSI... dat zijn goede kaartjes voor een redelijke prijs met veel rotzooi erbij :D
Link naar reactie
voor hoeveel kan jij aan een ASUS V8420 komen en waar? volgens mij is die nog niet leverbaar (op de prijslijst staan bij een winkel betekend nog niet dat ie leverbaar is) als je een Asus V8420 voor minder dan een Leadtek of een Gainward kan krijgen dan kan je het gerust doen. het is niet mijn favo merk maar als ie goedkoop is dan heb je geen slechte kaart. Ik vind de Aopen die HJS verder terug in deze draad laat zien itteressanter dan die Asus. Omdat deze Aopen op 500mhz mem draait (met 128mb) en de anderee 128mb kaarten op 444mhz (incl. Leadtek, asus en gainward) de SUMO is niet leverbaar in nederland en als dat wel zo zou zijn waarschijnlijk erg duur. wat 2 monitor aansluiting betreft. op de meeste GeForce 4 ti 4200 kaarten is dat geen probleem, sterker nog, ik weet niet eens een GF4ti kaart waar het niet bij kan.
Link naar reactie
[quote:bf91f6b8e7="Slashhead"]En hjs, heb je inmiddels al een GF4Ti4200 gekocht? De kaart begint inmiddels al weer oud te worden :lol:[/quote:bf91f6b8e7] Ja hallo, ik moet van jullie wachten op de 128mb versie. maar Noud heeft vandaag de AOpen 128mb ViVo binnen (500mhz 4ns samsung geheugen) en als die een beetje redelijk is bestellen we die vandaag of morgen + de 420 watt voeding. Kunnen we zaterdag lekker aan de slag (Zoon heeft dan een Judo toernooi ver weg, en de vrouw moet mee natuurlijk, de rest zetten we wel achter de tv neer :lol: ) Hoogste tijd voor een verse windows 98 install. (volgens mij is de huidige nog van Januari 2001 ;) )
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...