Ga naar inhoud

Welke pci kaart??


Aanbevolen berichten

Precies die kaart heb ik gehad. Ik heb er geen probleem mee gehad en alles werkte perfect. Ik heb hem destijds gekocht omdat ik (net zoals jij) geen agp slot had (maar wel een ati rage pro agp 8mb onboard). Omdat ik veel spellen doe heb ik dus toen die kaart gekocht maar ik heb hem een maand later weer weggedaan omdat hij mij niet snel genoeg was en ik kon dus eigenlijk nog steeds even weinig met m'n pc. Ik heb toen m'n budget voor de computer maar wat opgeschroefd en ik heb toen een hele nieuwe computer gekocht. Ik weet natuurlijk niet wat de rest van je pc is, en of je vaak games doet maar anders is een upgrade van je moederbord of zelfs een hele nieuwe pc een betere optie.
Link naar reactie
Het betreft hier een celerom 1.0 ghz, ik heb deze gekocht op een veiling voor 750 euro, maar met wel cd schrijver en dvd en een beelmooie sony 19 inch flat screen monitor bij. Ik zou dus wel enkele spelen willen spelen, vb return to castle .. w loopt nu wel maar nogal schokkerig, is dat met die powercolor niet beter dan???
Link naar reactie
[quote:db45cbbdb0] Op 19-03-2002 23:35, schreef Hent: op het gevaar af van reclame (weet niet of dat mag hier)...er staat een g4 PCI bij alternate in de etalage... Ik heb hem op het oog voor een dualmonitor systeem... [/quote:db45cbbdb0] Als je daarmee een zinvolle bijdrage levert mag je rustig een leverancier noemen. Hij moet toch weten waar hij het krijgen kan.
Link naar reactie
>Kan je misschien even een link geven, of zeggen welk merk het is? Ik kan hem namelijk zo snel niet vinden op hun site.< Ik ook niet...maar had hem ook daar zien liggen achter de balie...misschien net binnen...volgens mij was het een leadtek... (wordt vervolgd, moet er van de week toch nog zijn!)
Link naar reactie
Leadtek heeft geen GeForce 4 MX pci kijk maar op http://www.leadtek.nl of http://www.leadtek.com Alternate heeft hem ook niet kijk maar [url=http://www.alternate.nl/cgi-bin/frameset.pm?js=1]Hier[/url] Ik weet bijna zeker dat er geen PCI GF4 MX bestaat. van de GeForce 2 mx zijn ze echter wel verkrijgbaar.
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...