Ga naar inhoud

Mijn ASUS AGP-V7700 64MB Pure start niet op.


Aanbevolen berichten

Mijn asus v7700 draaid niet opmijn computer. Ik krijg hem niet draaiende als ik iets met 3D wil doen slaat mijn computer vast. Ik heb een oude driver gebruikt die bij de kaart zat, dan draaid ie wel onder Windows (2d) maar wil ik bv een spel of een dvd op- starten slaat ie vast. Heb ook al nieuwe drivers geprobeerd maar die draaien niet eens onder Windows. Kan het zijn dat ik een nieuw moederboard nodig heb of is er een andere oplossing. Het moederboard draaid op een Intel 82440BX/ZX chipset mijn processor is een PIII 450 Het AGP-slot (ver. 1.0 1x/2x mode supported) Alle tips van harte welkom. Ik ga steeds meer denken dat mijn moederboard het enige probleem is. Alvast bedankt.....Arthur.
Link naar reactie
Op zich zou het mobo geen probleem moeten zijn, ik heb ook wel eens met een gf2 gts in een BX mobo gedraaid. Welke DirectX versie heb je? Welke driverversie (download er anders nog eens 1 van http://www.asus.com of http://www.nvidia.com) Geeft hij een foutmelding, of slaat gewoon de hele pc vast?
Link naar reactie
Een V2 om te testen is sowieso niet handig, omdat die kaart alleen in 3D mode werkt, de primaire kaart moet nog steeds voor de 2D zorgen. Als je met een V2 wel spellen spelen kan trouwens, dan kan het idd wel aan de stroomtoevoer liggen. Probeer bijvoorbeeld eens een Glide game (V2) en eens een D3D/OpenGL game (GF2)
Link naar reactie
Zijn de oude drivers wel goed verwijderd. Ga eens op zoek naar de juiste bios instellingen in de FAQ van de kaart word daar nog al eens wat over verteld. _________________ Atlon XP 1800+ MSI K7T266 Pro2 Asus 7700Ti GeForce2 GTS Ti 512 MB DDR win98se [url=http://www.people.zeelandnet.nl/lucasdijke/]Mijn pc[/url] [ Dit Bericht is bewerkt door: Downhill-Billy op 2002-03-13 18:07 ]
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...