Ga naar inhoud

Nvidia GeForce 2 MX 400 TV-out: welke kabel heb ik nodig?


Aanbevolen berichten

Ik zit met het volgende probleem: ik heb een Nvidia GeForce 2 MX 400 met TV-Out, alleen nu heb ik daar niet de juiste kabels bij geleverd gekregen. Kan iemand mij vertellen welke kabel ik nodig heb om deze kaart met mijn TV te verbinden en waar ik zo'n kabel kan krijgen? _________________ FranS van der Veeken AKA SurfDude AKA MZF [url=http://www.mijneigenfavorieten.nl/surfdude/index.shtml?00090]Je suis complètement fou![/url] || [url=http://surfdude.student.utwente.nl]Mijn eigen SPAM[/url] || Volgens mij is OT weg... [ Dit bericht is bewerkt door: SurfDude op 2002-04-11 23:18 ]
Link naar reactie
Het kan op 2 manieren, met een SVHS (4 polig) kabel naar je Scart (soms hebben TV's ook een SVHS aansluiting), of met een Composietkabel (gele tulpaansluiting)naar je scart. Voor je een SVHS kabel koopt, moet je wel weten of je TV dat ondersteund. Als dat niet zo is, dan doet hij het helemaal niet, of je krijgt zwart-wit beeld. Composiet werkt bijna in alle gevallen. Ook moet je even kijken wat voor uitgang er op je videokaart zit (Ik gok SVHS) Het kan dus zijn dat je een verloopstekker SVHS -> composiet nodig hebt. Beide kabels moet je in de betere AV of electrozaak wel kunnen krijgen.
Link naar reactie
Nee, nVidia maakt zelf geen kaarten (alleen processors, net zoals AMD geen eigen moederborden heeft). Je moet even kijken welke fabrikant jouw dat spul geleverd heeft. Dit kan Asus, Abit, Leadtek, Gainward, Point of View, Sparkle, Club3D etc.. zijn. Neem anders je kaart eens mee naar een Computershop en probeer daar een passende kabel te krijgen.
Link naar reactie
volgens mij zijn de MX400 kaarten allemaal voorzien van een zelfde steker. Probeer eens SVHS en Composiet aan te sluiten. Bij mij is het beeld met beide kabels moeier dan met alleen composiet. Alleen SVHS levert ook zwart/wit. Samen heb ik kleur en een mooi kleurenbeeld. Deze kabels heb ik gekocht op zo'n PC-discountbeurs. Een kompleet setje voor maar €15. Alle stekers pasten direct.
Link naar reactie
[quote:5f07571b88] Op 08-04-2002 1:37 schreef SurfDude: De vraag luidt natuurlijk: wat voor kabel was dat dan? [/quote:5f07571b88] Gewoon van SVHS naar Scart. Alles paste, maar ik had geen beeld in de winkel zeiden ze dat 10 m te lang was, klopt dit? Nog een vraagje is de tulpvormige aansluiting gewoon een ijzerenoogje met geel van binnen?
Link naar reactie
[quote:0b3dd84aa7] Op 09-04-2002 17:52 schreef janvh: volgens mij zijn de MX400 kaarten allemaal voorzien van een zelfde steker. Probeer eens SVHS en Composiet aan te sluiten. Bij mij is het beeld met beide kabels moeier dan met alleen composiet. Alleen SVHS levert ook zwart/wit. Samen heb ik kleur en een mooi kleurenbeeld. Deze kabels heb ik gekocht op zo'n PC-discountbeurs. Een kompleet setje voor maar €15. Alle stekers pasten direct. [/quote:0b3dd84aa7] SVHS past dus niet. _________________ FranS van der Veeken AKA SurfDude AKA MZF [url=http://www.mijneigenfavorieten.nl/surfdude/index.shtml?00090]Je suis complètement fou![/url] || [url=http://surfdude.student.utwente.nl]Mijn eigen SPAM[/url] || Volgens mij is OT weg... [ Dit bericht is bewerkt door: SurfDude op 2002-04-11 23:19 ]
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...