Ga naar inhoud

Codecreatures Benchmark Released!


Aanbevolen berichten

  • Reacties 162
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie
Hm raar. Is het alleen met gamen? Ik heb even naar een review zitten zoeken waarbij ze de AK35GTR OC'en, maar er is niemand die het geprobeerd heeft met corsair of micron mem, bij bijna ale reviews liep de CPU of het geheugen eerst vast. Ze kregen hem ieg wel met gemak op de 150 MHz. :smile:
Link naar reactie
Ik hoop voor je dat jij nog verder dan 150fsb komt Ik ben nu helemaal aan het kloten met me pc. Me heel RAID heeft last van Corrupted bestanden en een van me Windows XP accounts werkt niet meer. moets een nieuwe account maken en de oude verwijderen (eerst de bestanden gered uiteraard). Ik weet niet waar me pc last van heb maar ik denk dat het aan me RAID ligt nu.. Dungeon Siege wil maar heel ff spelen en dan loopt ie vast met een melding dat de data corrupt is. ik denk dat ik DUngeon Siege op me oude HDD zet om te kijken of het aan me RAID ligt.
Link naar reactie
Je was me net voor :grin: Net ook CTW maar weer eens gebeld, ze bleken er net mee begiz te zijn.... Hm, die heb ik ook al vaker gehoord. Ieg lijkt het er wel op dat ze die zooi op gaan sturen :smile: _________________ [url=http://www.anandtech.com/mysystemrig.html?rigid=16255]PC 1[/url] [url=http://www.anandtech.com/mysystemrig.html?rigid=16256]PC 2[/url] [url=http://home.quicknet.nl/qn/prive/ma.ansink/OCguide1.htm]BA's overclocking guide v1.0[/url] [ Dit bericht is bewerkt door: BA op 2002-04-10 15:34 ]
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...