Ga naar inhoud

vage harde schijf...


Aanbevolen berichten

Niet al te lang geleden heb ik hier een topic geplaatst over een gecrashte RAID 0 Array... 1 schijf was offline volgens de controller. Nu heb ik de schijven weer op de normale SATA poorten aangesloten. Allebei de schijven zijn zichtbaar, beschrijfbaar, en leesbaar. Met het juiste formaat. Nu ben ik er toch nog niet zeker van of de schijven wel in orde zijn, het zijn 2 SATA Maxtor schijven van allebei 80GB, 8mb cache, 7200RPM. Is er een programma waarmee ik de schijven kan controleren op slechte sectoren of iets dergelijks ?
Link naar reactie
Maxtor heeft zelf ook gewoon een tool op de website staan. Ga naar support en dan software download oid. [Edit] /me is weer aardig: [url=http://downloads.maxtor.com/_files/maxtor/en_us/downloads/powermax.exe]Diskette creator[/url] [url=http://downloads.maxtor.com/_files/maxtor/en_us/downloads/PwrMaxEn.iso]Bootable CD ISO[/url]
Link naar reactie
[quote:b9b91a620e="Comp-Freak"]Maxtor heeft zelf ook gewoon een tool op de website staan. Ga naar support en dan software download oid. [Edit] /me is weer aardig: [url=http://downloads.maxtor.com/_files/maxtor/en_us/downloads/powermax.exe]Diskette creator[/url] [url=http://downloads.maxtor.com/_files/maxtor/en_us/downloads/PwrMaxEn.iso]Bootable CD ISO[/url][/quote:b9b91a620e] Tnx :)
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...