Ga naar inhoud

asetec DIY kits


Aanbevolen berichten

ik zoek een leuke GPU blok en een leuk NB blokje, en nu kwam ik dit tegen GPU:[url]http://xcsystems.nl/product_info.php?cPath=228_233&products_id=372[/url] NB :[url]http://xcsystems.nl/product_info.php?cPath=228_287&products_id=363[/url] en nu vraag ik me af of dit wel redelijke blokjes zijn. dat ze zelf in elkaar moeten gezet worden is geen probleem, maar wat zijn de prestaties en past het VGA blok wel op mijn 6600GT??
Link naar reactie
Op de [url=http://www.asetek.com]Asetek site[/url] lees ik [quote:2d111bfcdc]Supports all Nvidia/Gforce and ATI/Radeon AGP cards[/quote:2d111bfcdc] Al hoewel ze het dan wel hebben over GF FX serie en Radeon 9xxx serie. En met Google is het niet moeilijk een review zoals [url=http://www.ocprices.com/index.php?rev_id=154&action=reviews&cat_id=1041]deze[/url] te vinden toch :roll: .
Link naar reactie
[quote:c330d09162="Vandread"]Leuk spul hor, lastig is alleen om de goede slangen te kopen met de juiste binnen/buiten diameter. Dus kom je vaak bij de eigen asetek slangen uit die weer niet zo goed met andere wc installaties werken? Ennuh dit is juist iets dat in het "koel topic" hoort ;)[/quote:c330d09162] sorry maar daar word vaak weer over een ande onderwerp verder gepraat en dat maakt het voor mij wat onoverzichtelijker, dus ik zal het de volgende keer in het koelingstopic plaatsen. maar over het algemeen zijn het wel 2 goede blokjes en al helemaal voor dat geld :lol:
Link naar reactie
Als je deze plank koopt/hebt: [url]http://www.motherboards.org/images/mobot/motherboards/8459.jpg?[/url] Zou ik maar es ff goed checken of een NB blokje uberhaupt wel past.... Is dit trouwes niks voor je: http://www.tweakers.net/aanbod/advertentie/4090 prima kwaliteit ( Frigus kwaliteit maar dan wat beter door koperen deksel ) -Maze4 clone cpu blok, als je de bracket van de S939 omdraait kan je socket A waterkoelblokken trouwes vastklemmen :D zie hier: http://gathering.tweakers.net/forum/list_messages/1002530// -GPU moet je ff checken/mailen of die past -NB... tja twijfelgevalletje he ^_^ (razkin is een goeie gast trouwes)
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...