Ga naar inhoud

voltage


Aanbevolen berichten

ik ben nu bezig met het klokken van mn p4 2.4 ghz. hij zit nu op 3.3 en prime begint na 1 minuut fouten te geven. nu hoorde ik dat je dan je voltage van je cpu iets hoger moet zetten. hij staat nu op 1.76 V @ 3.3ghz en prime blijft fouten geven. tot hoe hoog kan ik mn cpu voltage zetten en mn core van mn cpu???
Link naar reactie
Maar let wel op je temps. ([url=http://www.casemods.net/Downloads/MBM5370.EXE]MBM daar kan je je temps mee uitlezen[/url]) Op een gegeven moment kan je natuurlijk niet meer verder en 3.3ghz is al aardig goed. Probeer dan in de [url=http://forum.computertotaal.nl/phpBB/viewtopic.php?t=134777] Pifast Challenge[/url] te komen :wink: Veel succes met overclocken. :wink:
Link naar reactie
Intel wil nogal eens HEEL erg gevoellig zijn voor te hoge voltages, zowiezo zou ik NIET boven de 1,7 v gaan. Zoek maar eens op SNDS [url=http://www.google.nl/search?hl=nl&q=Sudden+Northwood+Death+Syndrome&lr=]Sudden Northwood Death Syndrome[/url] Weet niet of dit van toeppasing is op jou cpu maar je kan het maar beter weten :) Een onstabiele overclock kan ook liggen aan: -onstabiele voeding -pci/agp locks die niet aanwezig zijn/niet werken -warmte op een onderdeel (chipset/cpu) etc
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...