Ga naar inhoud

Modularized Voeding.


Aanbevolen berichten

Ik heb ff een vraagje over wat voor soort voeding jullie mij aanraden voor mijn nieuwe syteem. Dat is een AMD 3200+ 64bit s939, MSI K8N Neo4 PCI-e Mainboard, nVidia 6800GT PCI-e. Ik moet het nog inbouwen en was alleen nog opzoek naar een knappe voeding. Het liefst een waarbij je zelf kan bepalen welke stekkers je gaat gebruiken. Bijvoorbeeld de AC-Ryan - RyanPower2 CableFREE 450W. [url]http://www.acryan.com/_powersupply/ACR-PS2094.shtml[/url] of de OCZ Modstream. [url]http://www.ocztechnology.com/products/power_management/ocz_modstream_power_supply[/url] en maakt het nog veel uit voor mijn syteem of er nou 16 Amp of 25 Amp op de 12 volt lijn staat? Alvast bedankt.
Link naar reactie
Ik weet niet of je graag wilt overklokken of iets dergelijks, maar met een OCZ voeding weet je wel dat je een kwalitatief uitstekende voeding in huis hebt. AC-Ryan is om Vandread te quoten meer een mod-merk, en dan mompel je iets over schoenmaker en leest enzo. Daarentegen was OCZ natuurlijk wel weer een geheugenmaker, vooral voor overklokken bedoeld. Maar OCZ heeft zijn reputatie in voedingen al helemaal opgebouwd, vooral bij overklokkers.
Link naar reactie
OCZ heb ik veel goeds van gehoord, heb er zelf alleen geen ervaring mee. Kijk ook even bij Tagan, die schijnen zeer stil te zijn en goede prestaties neer te zetten. Verder zou je een Ultra X-connect kunnen nemen, want daar kan je zoveel (of zo weinig :)) op aansluiten als je wil. Ze zijn echter wel erg schaars...... Maar hij kost wel even veel als de meeste HQ PSU's. Kijk hier voor meer info: [url=http://www.ultraproducts.com/product_info.php?products_id=247&osCsid=297db70e7031cbd2fc730c6fd2f8f9a4]*klik*[/url] Ik vrees zelfs dat ze niet in Nederland leverbaar zijn :lol: Al heb ik wel al eens iemand op dit forum een site zien geven in NL waar je ze kunt halen. Anders heb je ook nog Antec, maar dat vind ik persoonlijk een beetje dure dingen. Daar ben je snel al 149 euro mee kwijt voor een True Power 480 i.p.v. een Tagan 480 van 89 euro. Edit: Je was me voor, Noepzor :wink:
Link naar reactie
Ik heb naar een review geken maar die Ultra schijnt niet zo best te zijn als ie veel power moet geven bij spellen enzo. dan heeft ie een spanningsval dat is niet meer normaal :( en die heeft geen PCI-e connector dus das nix. maar ik vind die AC Ryan er wel wat degelijker uitzien enzo. en dan vooral die connectoren voor de kabels die zijn bij die OCZ wel wat goedkoop en simpel bevestigt lijkt mij. maar goed dat zegt natuurlijk nix over de binnenkant en die is wel wat belangrijker dan de buitenkant :wink: De link naar de Ultra PSU test [url]http://www.trustedreviews.com/article.aspx?head=64&page=2307[/url]
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...