Ga naar inhoud

Welke Waterkoeling?


Aanbevolen berichten

hoi, Ik zit er zelf aan te denken om een waterkoeling aan te schaffen maar ik zou graag willen weten wat een goeie en stille waterkoeling-set is. Ik heb mijn processor nu op 4 Ghz draaien en het is een 3,4 maar onder games (bijv. CS Source/HL 2) loopt de pc vast want, de processor temperatuur word dan 70-75 graden. Ik heb nu een Zalman uit de 700 serie (koper editie) maar ik zou ook graag weten of een waterkoeling een goeie oplossing zou kunnen zijn. Mijn voorkeur gaat uit naar de volgende merken: Asetek Swiftech Zalman Koolance Alvast bedankt voor de reacties, M.v.g. Kean
Link naar reactie
Bij GoT word enige zelfwerkzaamheid verwacht en dat je post in het WATERKOELING topic lijkt me logisch ;) -ja waterkoeling helpt waarschijnlijk -je kennis en de wil om zelf iets te doen cq uit te zoeken lijkt me vrij laag, dus een kant en klaar setje lijkt me verstandig. Wat dacht je van zoiets: http://www.alphacool.de/perl/shop.pl?s=e3de08ea1bddf10b4c15&l=1&rm=get_art&menu_id=2&prod_id=100&art_kz=103&art_id=10303 Uitstekende performance, vrij makkelijk te installeren.
Link naar reactie
[quote:491efd6530="Vandread"]Bij GoT word enige zelfwerkzaamheid verwacht en dat je post in het WATERKOELING topic lijkt me logisch ;) -ja waterkoeling helpt waarschijnlijk -je kennis en de wil om zelf iets te doen cq uit te zoeken lijkt me vrij laag, dus een kant en klaar setje lijkt me verstandig. Wat dacht je van zoiets: http://www.alphacool.de/perl/shop.pl?s=e3de08ea1bddf10b4c15&l=1&rm=get_art&menu_id=2&prod_id=100&art_kz=103&art_id=10303 Uitstekende performance, vrij makkelijk te installeren.[/quote:491efd6530] bedankt voor die link van de waterkoelingsset. ik weet genoeg van computers af om dit zelf voor elkaar te krijgen. zelf heb ik dit gezien: http://www.asetek.com/main/page.asp?sideid=434 (KT12A-L20) en http://www.asetek.com/main/page.asp?sideid=539 (KT03-L20) welke vind jij beter?
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...