Ga naar inhoud

IEEE 1394 front+usb


Aanbevolen berichten

hallo, Ik zit al een tijdje te klooien met mijn nieuwe chieftec case. Er zit een IEEE 1394 front en usb aan maar ik weet niet zeker of ik deze wel gewoon aan mijn MSI KT4AV (Standard Version)mobo kan aansluiten. Heb het een en ander uitgezocht maar ik ben niet zo technisch aangelegd. Heeft iemand hier misschien ervaring mee en wil dit met mij delen. Groeten.
Link naar reactie
Voor zover ik kan zien kan je de USB aan sluiten op die gele aansluiting rechts onder de PCI sloten. (die witte) De stekker kan er als het goed is maar op 1 manier op. Firewire heeft je moederbord niet en kan je dus ook niet aansluiten. [Edit] Ik bedoel dus die kleine gele aansluiting, niet die brede.
Link naar reactie
Je moederbord ondersteund geen IEEE 1394 ofwel een firewire aansluiting. Wel kun je met het bord de front-USB connectoren verbinden aan je moederbord. [URL=http://members.chello.nl/p.eikenhorst/bord.png]link naar je bord[/URL] Bij de rode pijl zie de connector zitten waar je stekkertjes aan moeten worden verbonden. [URL=http://members.chello.nl/p.eikenhorst/usb.png]plaatje USB-connector[/URL] Edit: ben ik de tweede maar... Peiky
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...