Ga naar inhoud

Nieuwe voeding? Welke?


Aanbevolen berichten

Kans is zeer klein, meestal krijg je alleen vastlopers. Ik zou iig de cpu enzo even weer op stock zetten en het dan uitproberen, dat scheelt ook behoorlijk in het stroomverbruik. Overigens draai ik nu met een tagan 480 watt, draait heerlijk, lekker stabiele lijnen. Edit: en hij is echt stil 8)
Link naar reactie
[quote:031a8651e0="bradley"]gewoon met je ouwe voeding proberen, geen enkele lijn mag meer als 10% schelen dus 12+ kan makkelijk op 11 staan zonder dat er wat kapot gaat, tja maar beter is natuurlijk 12. ik zou er niet teveel mee klooien en gewoon snel een betere voeding aanschaven...[/quote:031a8651e0]Dit wil natuurlijk nog niks zeggen he. Je kan altijd vastlopers krijgen. Bij mij weet met mn 360 watt chieftec voeding de lijnen ook niet 10% af, maar toch liep ie bij de kleinste oc al vast. Voeding is gewoon een heel belangrijk component. Daar moet je zeker niet op besparen.
Link naar reactie
[quote:bec0cc6b6d="bradley"]okeey maar schiet het dan op als hij nu een tagan 330watt gaat kopen?[/quote:bec0cc6b6d] een chieftec 360 watt voeding, wat dus een redelijk goed merk is geeft net zoveel ampere op de 12volt lijn als mijn Q-tec 550watt, zegt denk ik al genoeg over de kwaliteit van die dingen, hij kan misschien wel 650 watt geven, maar hoogstens voor een paar sec en dan heb je een 650 watt kachel :lol:
Link naar reactie
hoi. ik heb net asus pc probe geinstaleerd (zat bij mobo cd) deze geeft een bijna constante 12v lijn aan van 11,94 volt. welke progamma moet ik nou vertrouwens asus proe pc (hoort bij mobo) of speedfan of gewoon de bios (trouwens de bios is bijna hetzelfde als asus probe. ? alvast bedankt Mini Me
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...