Ga naar inhoud

A8N SLI deluxe


Aanbevolen berichten

Ome [url=www.google.nl]google[/url] doet wonderen. Om aardig te zijn. :P Nederlands: http://www.tweakzone.nl/extreviews/4022 http://www.hardware.info/reviews.php?id=521 Duits: http://www.hardwareluxx.de/pages/10546 http://www.tweakpc.de/?news_id=6956 Engels: http://www.amdzone.com/modules.php?op=modload&name=Sections&file=index&req=viewarticle&artid=86&page=1 http://www.pcper.com/article.php?aid=98
Link naar reactie
Ik hoop voor je dat je niet van plan bent over te gaan klokken met dit moederbord.. ik heb het moederbord 2 weken gehad voor een SLI artikel waar ik mee bezig was. Nadat ik klaar was met het artikel heb ik nog even gerpobeerd om met een A64 4000+ en PC3700 EB OCZ geheugen wat over te klokken, met de huidige bios is dit een ramp. Misschien dat toekomstige Biosen wel uitkomst bieden.
Link naar reactie
Waar ik nu heel benieuwd naar ben, en dat heb ik in geen artikel nog duidelijk kunnen lezen, is of je met twee videokaarten die dus NIET gekoppeld zijn, 4 monitoren/TFT's kunt aansturen. :o En dan wel op zo'n manier als de Matrox Parhelia dat doet. Ik wil dit weten om dat ik nu met de Matrox in Flightsimulator op een resolutie van 3840 x 1024 werk, uitgespreid over drie schermen dus. Als ik nu datzelfde grapje met de SLI configuratie zou kunnen uithalen, kan ik dus in Flightsim op een resolutie van bijv. 5120 x 1024 = 4 schermen gaan werken ! Wie kan mij uit ervaring vertellen of dit gaat werken ????? (ik wil het wel zeker weten voor ik een hoop geld ga uitgeven....)
Link naar reactie
[quote:62b7af83a5="Jackson5"]Waar ik nu heel benieuwd naar ben, en dat heb ik in geen artikel nog duidelijk kunnen lezen, is of je met twee videokaarten die dus NIET gekoppeld zijn, 4 monitoren/TFT's kunt aansturen. :o En dan wel op zo'n manier als de Matrox Parhelia dat doet. Ik wil dit weten om dat ik nu met de Matrox in Flightsimulator op een resolutie van 3840 x 1024 werk, uitgespreid over drie schermen dus. Als ik nu datzelfde grapje met de SLI configuratie zou kunnen uithalen, kan ik dus in Flightsim op een resolutie van bijv. 5120 x 1024 = 4 schermen gaan werken ! Wie kan mij uit ervaring vertellen of dit gaat werken ????? (ik wil het wel zeker weten voor ik een hoop geld ga uitgeven....)[/quote:62b7af83a5] Dit heb je al in een ander topic gevraagd en ja het is mogelijk....
Link naar reactie
ben niet van plan om te gaan overcolcken. ( voorlopig) maar ik heb het mobo nu, met een amd64 3200+ winnie. en hij loopt als een zonnetje.!! :D echt geweldig mobo, draait lekker stabiel. En me voeding waarvan er door sommigen werd gezegd dat hij het niet zou trekken( aopen 350watt atx 12V 2.0) houd zijn lijnen vrij netjes vind ik! dit zijn de volt-lijnen 12V=11.904 5V=4.919 3.3=3.328 Deze meting is gemeten met asus probe. een vind ik zeer netjes al zeg ik het zelf :wink: verder bedankt voor de tips/adviezen iedereen!
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...