Ga naar inhoud

AMDv Athlon 64 3000+ processor


Aanbevolen berichten

Is afhankelijk van de toepassing. Tip: als je zelf nou onafhankelijk wil zoeken naar hoe goed iets is: type in www.google.com het producttype + review in en je krijgt articelen die het desbetreffende artikel uitleggen/onderzoeken/testen. http://www.google.nl/search?hl=nl&q=amd+64+3000+review&lr= -> http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/athlon64-3000.html -> bekijk dit artikel eens Over het algemeen presteerd een amd64 beter voor de euro's die je ervoor betaalt in vergelijking met een Intel
Link naar reactie
[quote:f1b6e8c403="bradley"]*computerfreak* maar jij hebt wel een mooie overclock gedaan met jou P4,3Ghz, ik denk dat je met een 64 niet zo´n overclock kan maken...[/quote:f1b6e8c403]op hetzelfde moederbord niet nee :P volgens mij heb jij [url=http://forum.computertotaal.nl/phpBB/viewtopic.php?t=134777]DIT[/url] topic nog niet bekeken :wink:
Link naar reactie
Om dan ff offtopic door te gaan (srry mods, tis ook wel een beetje ontopic) Ten eerste is het Comp-Freak, computerfreak vind ik te veel lijken op een gebruiker waarmee ik niet verward wil worden :wink: Verder halen p4's een veel hogere kloksnelheid dan amd athlon 64's. Daarom kan ik de snelheid ook relatief hoger opvoeren, maar eigenlijk wordt ik er evenveel beter van dan als je een amd een paar honderd mhz minder hoog krijgt. Het is gewoon een heel andere processor.
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...