Ga naar inhoud

geen geluid :-(


Aanbevolen berichten

Dan vrees ik voor een of andere chip ( geluidschip logischerwijs) op je moederbord die de geest gegeven heeft. Probeer eens contact op te nemen met je leverancier ( ik weet niet hoe oud je mobo is, maar niet geschoten is altijd mis...) , misschien is hij erg aardig. Misschien vervangt hij je mobo, of misschien geeft hij je een PCI geluidskaart, of korting daarop. Dan is het probleem ook opgelost ( die dingen kosten nog geen 10 euro tegenwoordig...)
Link naar reactie
Ik vrees nu ook dat de soundchip de geest heeft gegeven :cry: Met de leverancier[=winkelier; b en s computers in Grave] neem ik geen kontakt op want die heeft mij al heel slechte service geleverd, daar wil ik niets meer mee te maken hebben. Dat wordt dus een nieuwe soundkaart Ik dank iedereen voor de getoonde interesse en goed bedoelde tips
Link naar reactie
  • 2 weken later...
ik heb exact hetzelfde probleem, en ik denk niet dat het met de soundchio te maken heeft. Ik heb een zg S BRACKET en als ik hier mijn boxen aansluit en schakel de software of 4 kanaaals dan werkt het geluid wel. Dit is is echter voor mijn geen optie omdat dan audio in uitgeschakeld wordt. Heeft toch nog iemand tips< of toch maar geluidskaart kopen?
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...