Ga naar inhoud

Het Grote Koelingstopic Deel 3


Aanbevolen berichten

En over het geluid: ja hij maakt meer geluid dan de 7000, een maat van mij had deze gekocht met het idee van "lekker stil en koel" maar hij maakte dus aardig wat geluid mede doordat dit ding z'n kast liet trillen. Terug gestuurd naar de winkel en daar hebben ze die koeler ook ff laten draaien en waren ze verbaasd van de hoeveel geluid wat er af kwam. Volgens mij is het prestatie verschil tussen de 7000 en 7700 niet erg veel, beide zijn goed om mee te overklokken.
Link naar reactie
  • Reacties 304
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie
[quote:7e33f2f5a8="Mr. Koentjuh"]Maar dan vind ik het wel vreemd dat de 7700CU zoveel duurder is en dan toch nog meer kabaal maakt. Als hij nou niet beter koelt, dan is dit dus een beetje een nutteloze (en duurdere) fan van Zalman. Of begrijp ik dit nou verkeerd???[/quote:7e33f2f5a8] Omdat de cooler groter is (grotere fan + meer oppervlakte) koelt hij wel beter. OP de stilste stand maakt de 7000 18db en de 7700 20db. Bij een goede kwaliteit kast wordt allebei dit geluid gedempt door het staal/allu van de kast, waardoor ze allebei wss niet te horen zijn.
Link naar reactie
Als iemand zegt wat er ongeveer in de startpost moet komen wil ik dat best wel doen. Ik bedoel dus, wat wil je erin hebben? OC resultaten? Hoe je moet oc'en? Bovendien moet er een mod zijn die het er mee eens is. En het is wellicht ook wel iets voor YoupY, die heeft veel meer verstand van oc'en maar of hij daar zin in heeft weet ik niet.
Link naar reactie
Van iemand die wilt overclocken mag verwacht worden dat hij enige mate van intelligentie heeft. Als de persoon hier niet aan voldoet is overclocken zowiezo niet verstandig. Zodoende moet deze persoon in staat zijn een aantal sites in te zien ter verbreding van zijn kennis op het gebied van overclocken. Er word gewoon een beetje zelfwerkzaamheid verwacht. Een OC sticky is best leuk maar moet continu geupdate worden naarmate de technologie vordert, tevens is het behoorlijk breed: er moet informatie staan van amd [i:3b63e6aa35]en[/i:3b63e6aa35] intel. Maar als je je geroepen voelt, regel mensen die willen helpen en overleg met een moderator en maak een plan.
Link naar reactie
Het hoeft hier ook weer geen GoT te worden waar voor alles al een topic is. Als een ingeburgerde user een simpele OC vraag heeft (die geen topic waard is), kan hij gewoon iemand die er verstand van heeft (te zien aan sig/openen pifast topic) PB-en/aanspreken op MSN en dat werkt net zo goed. Voor die paar vragen die overblijven kunnen naar mijn mening gewoon nieuwe topics geopend worden... Maar ik heb het idee dat het slim is weer ontopic te gaan...
Link naar reactie
[quote:b5612ac3df="jayday"][quote:b5612ac3df="Kaz'Duzar"]PB-en/aanspreken op MSN[/quote:b5612ac3df] We hebben zelfs een IRC chatbox, daar kan het ook nog.. :wink:[/quote:b5612ac3df] Mooie is dat die volgens mij altijd leeg is. :lol: Maar goed wat Vandread zegt klopt en als je idd niet zelf kan zoeken kan je ook niet oc'en.
Link naar reactie
Hallo, Ik wou even vragen of iemand van jullie ook weet of ik een Vantec Tornado 92x92mm ook op een of andere manier in mijn kast kan krijgen. Ik heb namelijk 2 80x80mm holes achterin mijn kast, en een 80x80mm aan de zijkant. en om mijn kast dus goed te koelen, wou ik een vantec tornado kopen, maarja, ik heb hem dus alleen in 92x92mm gevonden. alvast bedankt, Idol
Link naar reactie
[quote:8db23fbb42="Kaz'Duzar"]55db naast je lijkt me niet echt prettig[/quote:8db23fbb42]Nee jou niet nee. Hij moet toch zelf weten wat hij prettig ervaart? [quote:8db23fbb42]en als je hem aansluit op een fancontroller kun je net zo goed een andere fan kopen lijkt me...[/quote:8db23fbb42]Owja? Als je wilt overklokken is het toch wel fijn om te weten dat je nog wat koelvermogen achter de hand hebt wat je open kunt zetten.[quote:8db23fbb42]Als er achterin je kast maar ruimte is voor een 80mm fan, is het vaak niet mogelijk een 92mm fan daar passend te krijgen.[/quote:8db23fbb42]Bij chieftecs past het anders prima :lol:
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...