Ga naar inhoud

[Plan] Project Nimex (oud)


Aanbevolen berichten

  • Reacties 84
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie
[quote:889fa40724="NoepZor"]lol je pc een naam geven :-? ik heb dan: laptop, aldi bak en pruts pc :lol:[/quote:889fa40724] Onze 2 servers heten Hyperion (Griekse god van zon enzo) en Themis (Griekse god van orde en gerechtigheid, moeder van de 4 windstreken ofzo). Erg handig om ze uit lekaar te houden "er waren problemen op de server" "ja welke? " Maar casemods hebben ook een naam, kijk een gewone "eenvoudige' niet zo heel speciale mod niet vaak maar wordt ie al wat meer bijzonder dan is het leuk om ze een naam te geven bijv op bit-tech, en bij Casemod logs op Casejunkies, zo'n naam kan varieren van deze tot koffermod :P)
Link naar reactie
[quote:c806cf0600="Alexander Online"]Onze 2 servers heten Hyperion (Griekse god van zon enzo) en Themis (Griekse god van orde en gerechtigheid, moeder van de 4 windstreken ofzo). Erg handig om ze uit lekaar te houden "er waren problemen op de server" "ja welke? "[/quote:c806cf0600] DAt is dus ook 1 van de redenen voor mij :) is makkelijker om de pc's uit elkaar te houden op t netwerk. Zo heet mn broers pc "XP-M Resurrection".
Link naar reactie
[quote:3b0ea881a3="Koradhil"][quote:3b0ea881a3="Alexander Online"]Onze 2 servers heten Hyperion (Griekse god van zon enzo) en Themis (Griekse god van orde en gerechtigheid, moeder van de 4 windstreken ofzo). Erg handig om ze uit lekaar te houden "er waren problemen op de server" "ja welke? "[/quote:3b0ea881a3] DAt is dus ook 1 van de redenen voor mij :) is makkelijker om de pc's uit elkaar te houden op t netwerk. Zo heet mn broers pc "XP-M Resurrection".[/quote:3b0ea881a3] d0hh, das gewoon je broers PC :lol: maarja, je kunt toch wel een nummertje geven aan andere pc, of gewoon me andere pc :P
Link naar reactie
[quote:498eb8fe95="Koradhil"]Zojuist mn CPU opgehaald op t postkantoor :D[/quote:498eb8fe95] Dus? :roll: Bel de krant? Dit vind ik altijd van die niet boeiende posts he :P *ik heb dat en dat binnen* Zo krijgt iedereen een topic vol ;) Je site ziet er trouwens goed uit :D Is de aquatube leverbaar met half inch koppelingen? Anders isdie zo zonde in je mooie half inch flow...
Link naar reactie
  • 3 weken later...
tweehondernegenenzeventig euro :o sodeju, kun je ook wel andere leuke kasten voor kopen, wat is er zo bijzonder aan de kast die je hebt besteld ?? :) [quote:ac4d63d1d1]Dus? Bel de krant? Dit vind ik altijd van die niet boeiende posts he *ik heb dat en dat binnen* Zo krijgt iedereen een topic vol [/quote:ac4d63d1d1] tsja iemand moet computerfreakje vervangen :lol: maargoed hij is enthousiast en meldt gewoon zn progressie :wink: gert, ik hoop dat et een mooi kassie wordt 8) zal vast wel lukken denk ik, wordt hij erg verbouwd, of blijft de kast nog in bijna oorspronkelijke staat ?
Link naar reactie
[quote:6a4a5160e7="Koradhil"]Is misschien wel erg veel, maar dan heb je ook wat ;) Niet dat de case erg speciale dingen heeft of een vet design ofzo, maar het is wel top kwaliteit en hij is erg exclusief want niemand heeft m vanwege die prijs. Je betaald natuurlijk ook voor t merk...[/quote:6a4a5160e7] picje ?
Link naar reactie
[quote:1c27aa9b28="pcguy"][quote:1c27aa9b28="Koradhil"]Nou, de meeste (goede) casemodprojecten hebben een naam... kijk maar eens op Bit-Tech.[/quote:1c27aa9b28] Ja en toen ik 3 was gaf ik een naam aan mijn beer :P[/quote:1c27aa9b28] precies! en daarom geven pubertjes een naam aan hun casemod! Niet zon groot verschil :D De kast is niet lelijk maar ziet er vrij standaard, uit voor dat geld had je misschien beter een serverkast genomen. Ook exclusief en heeft ook niet iedereen. (bovendien zeeen van ruimte....)
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...