Ga naar inhoud

Kwaliteit Epox EP-8RDA3+ moederbord


Aanbevolen berichten

Via een kennis kan ik in het bezit komen van bovengenoemd moederbord. Nu lijkt me dat moederbord een stuk functioneler dan mijn toch alweer wat gedateerde K7S5A bordjes. Op het forum zie ik een enkele negatieve reactie, ook ergens gelezen dat het moederbord vrij instabiel is. Nu ben ik vrij bekend met het "instabiele" gedrag van de K7S5A. Dus ik vroeg me af wat het probleem bij Het Epox moederbord zou zijn. Heeft iemand specifiek positieve of negatieve opmerkingen over dit moederbord? Zo ja, vermeld ook het versie nr van het moederbord. Ik zag dat er verschillende smaken en/of uitvoeringen bestaan. Versie 1.1 en 3.1 heb ik gezien en de uitvoering was in detail toch wel afwijkend. Of dat bij het versienr hoort, dat weet ik dus zelf (nog) niet.
Link naar reactie
[quote:0d69561910="Hans.Vosman"]http://tforum.computertotaal.nl/phpBB/viewtopic.php?t=129489&highlight=%2A8rda3 http://tforum.computertotaal.nl/phpBB/viewtopic.php?t=110475&highlight=%2A8rda3 http://tforum.computertotaal.nl/phpBB/viewtopic.php?t=103906&highlight=%2A8rda3[/quote:0d69561910] laatste is de 1e die daar wat post en de 2e heeft geen conclusie... als je op nf7 of a7n8x zoekt zal je vast ook wel wat vinden ;) Je hebt die plank toch? gewoon doen
Link naar reactie
[quote:177bc785bb="Vandread"]Je hebt die plank toch? gewoon doen[/quote:177bc785bb]Klopt, ik wil hem gaan gebruiken voor mijn Windows XP Media Center PC. Ik zal dan nog wel gezeur krijgen met Microsoft (ik heb nu al te vaak geactiveerd ...). De K7S5A doet nogal moeilijk en eerlijk gezegd lijkt me die EPOX erg compleet moederbord.
Link naar reactie
[quote:c40909ef43="jayday"]het bordje heeft last van Vcore droppings, d8 dat het met de laatste bios weer opgelost was. PB YoupY ff, die heeft zon bord gehad en kan je er ongetwijfeld alles over vertellen... :wink:[/quote:c40909ef43]Bedankt voor de tip. Zojuist is er wel een 235W testvoeding kapot gegaan, of het toeval is of dat het moederbord vrij veel stroom gebruikt, dat weet ik niet. De netvoeding maakt een ratelend geluid, volgens mij een kapotte spoel (de ventilator is zalig stil). Ik ga de echte oorzaak niet uitzoeken, het lijkt me toeval. Overigens, in de laatste computer!totaal staat dit moederbord ook (zag ik nu pas :-?). Dat is wel hetzelfde type maar weer een andere versie, 1x LAN is en meer connectors voor audio, dat is zo'n beetje het grootste verschil dat ik zie. De mijn heeft 2xLAN en een coax en een optische uit connector (denk ik).
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...