Ga naar inhoud

Welk moederbord heb ik?


Aanbevolen berichten

Wie helpt mij mijn moederbord te identificeren? Ik heb een Fujitsu Siemens notebook (Amilo-D 7830), maar ik kan nergens vinden welk moederbord hierin zit. Programma's als Unknown Device Identifier en Aida32 geven beide aan dat de naam onbekend is. Hoe kan ik er nu achter komen welk moederbord erin zit, zonder de laptop open te schroeven?
Link naar reactie
Ik kijk liever niet op het moederbord zelf, want dan moet ik m openschroeven en dat wordt een beetje lastig ivm de garantie die er nog op zit. (hij is overigens niet stuk ofzo, ben gewoon benieuwd wat voor bordje erin zit :P ) SiSoft Sandra wist gelukkig te vertellen dat het een bordje is van Uniwill, type 755IA5. Ik heb al even op hun site gekeken (www.uniwill.com). Zou ik daarvan gewoon de bios/drivers kunnen halen voor de 755IA? Lijkt me wel toch?
Link naar reactie
[quote:829634761c="jweijde"]^ bedankt voor de tip, alleen is het een beetje jammer dat ze op die site naar je e-mailadres vragen voordat je kunt downloaden. Daar houd ik niet zo van. Zal wel ff kijken waar ik m nog meer kan krijgen.[/quote:829634761c] lief he :P http://www.freshdevices.com/files/diagnose.exe en dat ook nog zonder mn email in te vullen :wink:
Link naar reactie
[quote:6d4b2f0739="jweijde"] Ik heb al even op hun site gekeken (www.uniwill.com). Zou ik daarvan gewoon de bios/drivers kunnen halen voor de 755IA? Lijkt me wel toch?[/quote:6d4b2f0739] Waarom haal je die BIOS/Drivers niet gewoon van de site van Fujitsu Siemens? http://support.fujitsu-siemens.de/KnowHow/GB/BIOS/BIOSFlash/Flash_Amilo.htm#D-Serie http://support.fujitsu-siemens.de/DriverCD/Start_gb_AMILO.htm?uri=/DRIVERCD/_DriverSteuerung/GB/Amilo/Amilo_Dx830_755IA5_Auswahl.htm&menu=/DriverCD/_1st_Start/GB/MenuListe_AMILO.htm
Link naar reactie
Naar mij verteld is ( ik heb ook wat driver/firmware problemen gehad met mijn laptop) is het gebruikelijk om bij laptops alles met elkaar te verweven, waardoor er geen algemene drivers meer zijn voor je onderdelen. Daarom word je bij laptop hardware altijd naar je fabrikant verwezen voor support en drivers etc. Stuur trouwens even een mailtje naar de support mensen van Fujitsu Siemens, misschien kunnen zij je verder helpen... wie niet waagt...
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...