Ga naar inhoud

HCC Dagen 2004 (Part 2)


Aanbevolen berichten

het was GEWELDIG :D Gezellig met Jochem vooral rondgelopen, maar ik vond ditjaar weinig uitdeelstuff (wel een XS4ALL bal bij het modemwerpen :) ) En een revoltec keycord enzo, maar zon AMD64 sleutelhanger was leuk geweest!. Flink rondgezeuld, erg vermoeiend maar ik geniet nu net als Jochem van een gloednieuwe 17" TFT! En ook een 2.1 setje, jummie :D Ik kijk uit naar Jochems lollige foto's (ik had er ook een gemaakt van 2 AMD64 girls aan t eten :P) Echt dikke lol gehad, en het was vermoeiend & leuk, ook RD's SLI gezien :D en foto's van m gemaakt maarsmiddags weer verwijderd :P En marco had een Chieftec Dragon midi gekocht kreeg big :wink: Volgend jaar weer!
Link naar reactie
  • Reacties 315
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie
Gewoon gratis m'n setje omgebouwd tot een 4.2 met m'n oude set erbij en een ZM80D en nog een mooi fannetje erbij dan nog een Be Quiet fan van 20dB en nog een Dual CCFL Blauw. Maar die speakerset is zo ziek ik haal er meer geluid en beter geluid uit als met m'n Creative Soundworks 1000. En iedereen trouwens gelijk weer heel actief hier.. Toen ik thuis kwam was het eerst eten daarna die set uitpakken en toen testen :P Maar m'n Casemod Stuff mag ik niet gebruiken tot sinnekaas:S want het waren me eige kadotjes die ik kocht 8) iemand nog advies over die boxen? Owjah en die meiden daar.... Tering he wat een geile dingen :o
Link naar reactie
Was idd erg leuk. Meeting was niet erg druk, maar wel gezellig. Ook nog ff met hans vosman gesproken, die kwam tenminste nog :D (volgend jaar misschien de rest van de volwassenen ook?) Nog ff staan gapen voor RD's SLI bak. 5 CCFL's en 5 casefans gekocht en een nieuwe voeding. (en over die chicks, hier ergens loopt nog een lekkerder ding, vind ik :wink: )
Link naar reactie
[quote:ce5ab6f692="Interficior"]... Wist je, dat als je een fotocamera stilhoudt, dat ie dan minder blurry wordt? :lol: ...[/quote:ce5ab6f692] Heb je wel gezien wat er op die blurry foto stond ? Geen wonder dat ie hem niet stil kon houden ... ;) Er was een Sims-huis ? Heb ik natuurlijk weer gemist :( Misschien dat ik morgen toch ga ... // General X : Dan heb je nog een paar gratis dingen gemist (ok jij had weer die hangertjes ter compensatie) : - een boekje van de HCC getiteld 'allemaal enen en nullen' in de plastic tassen van de HCC aan de ingang - gratis ('oud') exemplaar van Zoom! (in de tas bij de fotografie-workshops) Geen idee of ze die iedere voorstelling aanvulden. - bonnenboekje van de catalogus (alleen de gratis 20x30 cm afdrukken van de Hema waren handig, de rest waren kortingen) Enne condoom ? Ik dacht dat het kauwgumpjes waren ? ;) (zouden ze die ook aan de echte jeugd hebben uitgedeeld ?) // --- Wat ik gek vond is dat San Andreas zo maar door iedereen gespeeld mocht worden. Minimum leeftijd is toch 18 ? Aan de andere kant was de minimum leeftijd voor enkele kraampjes op het markt-gedeelte ook 18+ ... // -- edit -- *ouch* ik zag net de prijzen voor dat TFT-schermpje dat Red Dragon had staan. Past wel bij zo'n pc'tje ... En ik maar denken dat een 17" schermpje (of 2) niet te duur zou zijn.
Link naar reactie
Jaja de hcc dagen waren weer leuk, wie was er overigens ook al om 10 uur? en stond dus in de rij te wachten zoals gewoonlijk? Wat me opviel, zoals ook eerder gezegd, waren de lege plekken (zeker in de eerste hal) en de enorme hoeveelheid overwegend duitse refill inkt stands :o De meeting was ook best leuk, het was niet echt van: we gaan met ze alle bij elkaar staan ofzo maar je teut een btje met die en dan met iemand anders (dat zorgde er op deze manier ook voor dat het staan-en-aangapen wegbleef). Ik heb ff met Red Dragon gesproken, alexander online en xbl ontmoet en nog een aardig tijdje met hans vosman gesproken. Ook heb ik edmond varwijk gezien (bij de presentatie). Voor de rest heb ik ook nog wel een paar andere gezien alleen heb ik daar niet mee gesproken en opgevangen wie dat waren. De aankopen die ik heb gedaan bleven bescheiden: een paar uv ccfls en een zooitje uv reactive kabels. [quote:8ff5f59341="Alexander Online"]Haha, bij Powerline staan er ook een paar, en bij het station (auto stond er), maareh idd ze waren best goed, alleen ook wel erge hoertjes.. Maar t was leuk, ik weet nietof iedereen op meeting was, van de "volwassenen" iig Hans Vosman en r-bin (met zn vriendin?)[/quote:8ff5f59341] Lief dat ik ook tot de volwassene wordt gerekend :) (klopt ook wel hoor) en dat was idd me vriendin.
Link naar reactie
Een bekende van me die geen kaartje had moest in de lange rij wachten voor het kopen van een kaartje..Uit solidairiteit bleef ik bij hem staan met het idee van het met z'n 2'en bij de kassa uit te komen..Ik keek eens om me heen en zag achter ons een meneer met een stapeltje kaartjes die die wou verkopen voor 5 Euro per stuk..De bekende van me had zoiets van laat dat maar en wou verder naar de kassa. Het zag er best wel vertrouwelijk uit en kocht dus een kaartje van 5 Euro en gaf het aan die bekende van me..Het enigiste wat me opviel aan dat kaartje was dat er geen relatiestempel opstond.. Ik heb nu zoiets van dat het een zakenmeneer was die de kaartjes niet allemaal heeft kunnen wegdoen... Maar ja, de bekende kon voor 5 Euro de beurs op. :lol:
Link naar reactie
Ik was er met Jochem rond half 11... Ik heb ff met Jochem's cam twee AMD babes gefotografeerd aan tafel :P [url]http://www.alexanderonline.nl/images/hccdagen/hcc2004_0014_klein.JPG[/url] Mac "Babe" :P [url]http://www.alexanderonline.nl/images/hccdagen/hcc2004_0023_klein.JPG[/url] Het was erg leuk :D Oja Jochem kwam er in de trein achter dat ie onze relatiekaartjes was vergeten, maar gelukkig had ik er nog een mee en bas had er nog 1 over :)
Link naar reactie
Ik vond het vrij rustig dit jaar moet ik zeggen, weinig leuke meuk. Heb zelf alleen maar 2 boeken gekocht, voor 9 euro een datakabel voor mijn 6230, blue tooth schiet niet op als je een 1GB mmc hebt. Er liepen idd wel leuke vrouwtjes rond, heb nog ff staan kijken naar dansende Logitech vrouwtjes waarvan bij 1 steeds haar kortje rokje omhoog ging want zei niet altijd tijdig doorhad. :P
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...