Ga naar inhoud

HCC Dagen 2004 (Part 2)


Aanbevolen berichten

[quote:6dec44ba02="kleinewiteaap"]Er is trouwens al een prijslijst van de hcc dagen 2004 op tweakers.net. Ik geef jullie de link wel ff: http://www.tweakers.net/hccpricewatch Daar staan al een hoop prijzen op. Mar ik ga er ook heen ff fans halen en kijken voor geheugen en (voeding)[/quote:6dec44ba02] :-? Als het hier nog niet stond had ik het eerst hier gemeld en dan pas aan jou hoor. :P Maar wat moet je met een voeding, het draait toch zo?
Link naar reactie
  • Reacties 315
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie
Mja, jammergenoeg ben ik niet helemaal geslaagd in het kopen van geheugen, maar ik heb wel heel veel auskunft gekregen van zo'n corsair knakker. Die zij trouwens dat ik de eerste was die zo'n moeilijke/ingewikkelde vraag stelde. *credits* Overigens wilde ik geheugen kopen bij Jin Computers, want ze hadden GeiL, dus ik vraag of het UltraX waren, met Brainpower PCB, en ik zei erachter dat dat goed was. Hij zo: 'jaaa'. Dus ik zo: 'mag ik ze even zien?' Hij geeft het mij, ik kijken, is het gewoon PC3500... Hum oké... Niet gekocht, maar het voelde wel lekker zwaar/massief aan dat geheugen. En nee, ik heb niet aan iiyama gevraagd waarom de monitoren zo dik zijn :lol:
Link naar reactie
jah ik wou wt kopen had aardig wat geld meegeneomen maar zag niks van wou dat mot ik gelijk in huis hebben.. ik bestel wel online.. ik denk niet dat mn poten nog een dag hcc overleven.. :-? http://members.lycos.nl/tinarulez/hpbimg/Phto0029.jpg http://members.lycos.nl/tinarulez/hpbimg/Phto0030.jpg http://members.lycos.nl/tinarulez/hpbimg/Phto0031.jpg http://members.lycos.nl/tinarulez/hpbimg/Phto0032.jpg :roll: jah er was niet veel om te schiten.. :wink:
Link naar reactie
:oops: Sorry dat ik niet naar meeting was gekome :wink: Waren stel vriende waarmee ik iets langer heb gepraat als gepland (wone in friesland dus zal ik waarschijnlijk niet zo vaak zien) Heb overigens van te vore en daarna nog veel mensen op de C!T stand gezien. Lijstje: - MSI GF6800GT (Met een doos groter als die van mijn moederbord :roll: ) - Logitech MX1000 (Wat een geweldig muisje zeg 8) ) - 2 TLetjes (Groen) - CDtjes Gratis zooi: - 9 pakjes stimerol (gewoon in zon plastic ding) - 7 pakjes stimerol (in papiere ding wat je bovein open moest maken) - 4 Game Guide's - 3 Officele (ja ja, dat staat er op :lol: ) HCC beurs plastic zaken. - 1 AMD64 sluitelhangertje. - 3 Sims 2 sleutelhangertjes (zon groene diamant) - (En nu het beste) 7 GRATIS condooms :lol: :lol: :lol: :lol:
Link naar reactie
[quote:4fff22c6db="ThaOdie"]jah ik wou wt kopen had aardig wat geld meegeneomen maar zag niks van wou dat mot ik gelijk in huis hebben.. ik bestel wel online.. ik denk niet dat mn poten nog een dag hcc overleven.. :-? http://members.lycos.nl/tinarulez/hpbimg/Phto0029.jpg http://members.lycos.nl/tinarulez/hpbimg/Phto0030.jpg http://members.lycos.nl/tinarulez/hpbimg/Phto0031.jpg http://members.lycos.nl/tinarulez/hpbimg/Phto0032.jpg :roll: jah er was niet veel om te schiten.. :wink:[/quote:4fff22c6db]Wist je, dat als je een fotocamera stilhoudt, dat ie dan minder blurry wordt? :lol: [quote:4fff22c6db]- MSI GF6800GT (Met een doos groter als die van mijn moederbord ) [/quote:4fff22c6db]Dat was jíj dus :P Wel een goede kaart trouwens :P
Link naar reactie
[quote:0e8fa447ba="bmwmaster"]helow iedereen :wink: morgen(zondag) wil ik naar de hcc dagen :D . alleen me vader heeft die kaartjes bij het blad waar HIJ(computer totaal!) lid van is. nu wil ik ook mee. maar kan je met z'n 2en gewoon op die kaartjes?? :-? MVG, Sven versluis[/quote:0e8fa447ba] Kaartjes zijn maar voor een persoon per dag, dus dan moet je er een bijkopen.
Link naar reactie
[quote:e30a5e5598="Interficior"] En nee, ik heb niet aan iiyama gevraagd waarom de monitoren zo dik zijn :lol:[/quote:e30a5e5598] Ach, dat is nu jammer, nu weet ik nog niet waarom die E511S zo dik is ;) Overigens staat het schem die je op de hcc dagen zag bij het SLI systeem nu hier op me bureau, ik moet wel wennen aan dit grote scherm, draai nu 1600x1200. geen last van de dikte hoor ;)
Link naar reactie
[quote:2a4c33c467="Red Dragon"][quote:2a4c33c467="Interficior"] En nee, ik heb niet aan iiyama gevraagd waarom de monitoren zo dik zijn :lol:[/quote:2a4c33c467] Ach, dat is nu jammer, nu weet ik nog niet waarom die E511S zo dik is ;) Overigens staat het schem die je op de hcc dagen zag bij het SLI systeem nu hier op me bureau, ik moet wel wennen aan dit grote scherm, draai nu 1600x1200. geen last van de dikte hoor ;)[/quote:2a4c33c467]Owww, is het een 20" scherm... Ik dacht al, wat is 17" toch groot... ;) Dan kan ik het nog enigzins begrijpen. [size=10:2a4c33c467]En toch is een Mac dunner in verhouding :P[/size:2a4c33c467] Maar toch mooi zo'n SLI systeem, als had je hem eigenlijk wel mogen casemodden voor de HCC (even paradigit lief aankijken)
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...