Ga naar inhoud

HCC Dagen 2004 (Part 2)


Aanbevolen berichten

  • Reacties 315
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie
[quote:6bbee4864b="PS"]Gewoon de [url=http://www.tweakers.net/hccpricewatch]HCC Pricewatch[/url] in de gaten houden, die begint inmiddels aardig op gang te komen. Als je die morgenvroeg ff checkt voor je weggaat, heb je denk ik wel een indicatie van de goedkoopste stands.[/quote:6bbee4864b] haha ja vast te lopen :P denk dat ze bezig zijn om m aan te passen met de nieuwe stats van dit jaar. :roll: :wink:
Link naar reactie
Zo, ik ben uit, laat het weekend maar beginnen :lol: Ik heb erecht zin in! Ik ga denkik ook even bij RD's presentatie luisteren, kun je ff uitrusten en het is leuk. @royzwiers: Ja, ik probeer ook niet teveel uit tegeven (bijv: zon NEC fikker lijkt me leuk, maar gebruik m vast niet veel ;)) Nogmaals http://gathering.tweakers.net/forum/list_messages/975032 voor de prijzen enzo :) Ik ga zo eens in de HCC pricewatch checken. Ik wil vanaaf wel ff horen van Noepzor enzo hoe t was :lol:
Link naar reactie
ik ben er dus geweest :P heb een hitachi 250 gb sata schijf gekocht en een apacer 256 mb memory stick. ik heb jammer genoeg geen voeding kunnen vinden, die bestel ik wel een keer op internet. verder was het wel lache, echt veel mooie meiden :P 8) ook even bij rd gekeken en ff zijn sli bak bewonderd.(wat een scores in 3dmark 8) ) ik heb niet met hem gesproken, hij had het nogal druk met andere advies geven :wink:
Link naar reactie
[quote:328cc19e2c="zjarl"]ik ben er dus geweest :P heb een hitachi 250 gb sata schijf gekocht en een apacer 256 mb memory stick. ik heb jammer genoeg geen voeding kunnen vinden, die bestel ik wel een keer op internet. verder was het wel lache, echt veel mooie meiden :P 8) ook even bij rd gekeken en ff zijn sli bak bewonderd.(wat een scores in 3dmark 8) ) ik heb niet met hem gesproken, hij had het nogal druk met andere advies geven :wink:[/quote:328cc19e2c] Leuk, heb je nog tips? Ben je ook bij de mycom stand geweest, ik wil ff weten of ze een bepaald product hebben (mss heb je de beursfolder)
Link naar reactie
tips? :P (waar alle leuke dames staan? :lol: ) nee, niet echt tips denk ik. ga in ieder geval niet te gericht zoeken, je vind het echt nooit :lol: zo ging ik voor een seagate 200 gb sata.....en ben ik dus thuisgekomen met een hitachi 250 gb voor €140. toch wel netjes dacht ik, als ik nu de [url=http://www.tweakers.net/pricewatch/71231]tweakers pricewatch[/url] bekijk ik heb helaas geen folder van mycom voor je (zijn vaak toch al te duur :P ) volgens mij stond er dezelfde vent als vorig jaar (met dat bieden enzo) ook bij creative maak je weer veel kans om "leuke" dingen te winnen. dus als je voor gratis dingen komt, moet je daar wezen :P verder staan volgens mij alle belangerijke dingen in de startpost :wink: ik had het btw niet zo druk verwacht voor een vrijdag, ben benieuwd hoe druk het morgen dan is [quote:5dac8dbf7e="tdw"]Wat is een sli bak?[/quote:5dac8dbf7e]beijk RD (Red Dragon) zijn specs :wink: [url=http://www.nvidia.com/page/sli.html]nvidia SLI[/url] en met "bak" bedoel ik de pc :wink:
Link naar reactie
volgens mij is het 8A048 in hal 8 aan de linkerkant [quote:02100322cd="pcguy"]Ja maar waar staan die mooie grietjes nou? :D :P[/quote:02100322cd]in het begin van hal 7 stonden een paar mooie dames waar je mee op de foto mag en bij de powerline stand kan je met 2 dames op de foto, en je zit dan op een ducati 8) :P
Link naar reactie
[quote:7d6b5e78e5="zjarl"]volgens mij is het 8A048 in hal 8 aan de linkerkant [quote:7d6b5e78e5="pcguy"]Ja maar waar staan die mooie grietjes nou? :D :P[/quote:7d6b5e78e5]in het begin van hal 7 stonden een paar mooie dames waar je mee op de foto mag en bij de powerline stand kan je met 2 dames op de foto, en je zit dan op een ducati 8) :P[/quote:7d6b5e78e5] Hehe, eerst op foto dan even na een donker plekje. :D
Link naar reactie
[quote:27ef133a39="PS"][url]http://gathering.tweakers.net/forum/list_messages/976175[/url] Volgens bovenstaand topic op tweakers werd er vandaag op pas+kaart gecontroleerd bij de ingang. Toch die pas dan maar ff opzoeken vanavond :-?[/quote:27ef133a39] Er is zelfs nog met de HCC Crew gemaild door Jiri, Hallo Jiri Bij de entree hoef je de pas niet te laten zien. Als u nog vragen heeft kunt u bellen met de ledenservice: 030-6355050 Met vriendelijke groeten Marga Vernooij -----Oorspronkelijk bericht----- Van: Jiri v. Bergen [mailto:jirivanbergen****@home.nl] Verzonden: zondag 24 oktober 2004 23:11 Aan: Evenementen Onderwerp: HCC pas verplicht voor toegang? Hallo, Moet ik op de HCC dagen mijn HCC pas laten zien om binnen te komen als ik al een kaartje heb via het blad ComputerTotaal? MvG Jiri v. Bergen Ik print dat mailtje gewoon ff uit, heb ik bewijs, geen zin om te zoeken :P
Link naar reactie
Wat een vreemde HCC dit jaar. 2 hallen half leeg. Nog nooit meegemaakt. En weer ongelooflijk veel Duitste kraampjes met inkt en papier, papier, inkt en nog meer inkt. Maar vooral, wat weinig mensen? Niet dat ik dat laatste erg vind want je kon vandaag overal makkelijk bij. Hoop wel dat er zondag wat meer staat want ik was er nu echt in een half uurtje doorheen.
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...