Ga naar inhoud

HCC Dagen 2004 (Part 2)


Aanbevolen berichten

Ik weet niet of Epox ook een stand heeft op de HCC, anders is dat misschien ook wel interessant. De mensen van Epox Nederland zijn zelf behoorlijk hardware enthousiast. En het zou me niets verbazen als ze wat leuke dingen hebben staan. Ook een aanrader voor interviews, btw - vraag dan naar Tom Versteeg. :P Maar zoals gezegd, ik weet niet of ze wel een stand hebben.
Link naar reactie
  • Reacties 315
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie
[quote:7c2de7c555="egslim"]Ik weet niet of Epox ook een stand heeft op de HCC, anders is dat misschien ook wel interessant. De mensen van Epox Nederland zijn zelf behoorlijk hardware enthousiast. En het zou me niets verbazen als ze wat leuke dingen hebben staan. Ook een aanrader voor interviews, btw - vraag dan naar Tom Versteeg. :P Maar zoals gezegd, ik weet niet of ze wel een stand hebben.[/quote:7c2de7c555] In [url=http://gathering.tweakers.net/forum/list_message/22094168]dit topic @ Got[/url] zei VErsteeg: klopt, niet met een mod maar ik moet wel op de HCC voor mijn werk zijn(marketing/media van EPoX) dus ik kom zeker even langs om te kijken. EN hij is er alleen zaterdag.... oja, jouw SLI systeempje vind k ook wel bezienswaardig hoor RD :P
Link naar reactie
voor de mensen die vrijdag gaan: [color=red:a393f3dd47][size=24:a393f3dd47]Nog maar 24uur..[/size:a393f3dd47][/color:a393f3dd47] [size=12:a393f3dd47]Voor mij en de meesten..[/size:a393f3dd47] [size=24:a393f3dd47][color=red:a393f3dd47]Nog maar 48 uur te gaan..[/color:a393f3dd47][/size:a393f3dd47] En voor de mensen die zondag gaan.. [size=24:a393f3dd47][color=red:a393f3dd47]moeten nog 3 daagjes..[/color:a393f3dd47] [/size:a393f3dd47] :wink:
Link naar reactie
Ik denk dat ik dit jaar ook weer ga. Vorig jaar viel me het een beetje tegen, omdat er echt [i:3eed9409b9]niets[/i:3eed9409b9] nieuws was; alleen de beurs zelf. Ik heb net een PDA gekocht, hopelijk staat de Tungsten T3 daar niet voor een of andere spotprijs :lol:. Net gekeken op [url=http://www.hccdagen.nl/]HCCdagen.nl[/url], daar staat maar 1 'PDA-kraam' bij, heeft iemand misschien ervaring met [url=http://www5.hccnet.nl/hccdagen2004/index.cfm?fuseaction=home.showDetailStand&id=615]Navishop - PDACentre[/url]?
Link naar reactie
[quote:911bee85f0="BARO"] Net gekeken op [url=http://www.hccdagen.nl/]HCCdagen.nl[/url], daar staat maar 1 'PDA-kraam' bij, heeft iemand misschien ervaring met [url=http://www5.hccnet.nl/hccdagen2004/index.cfm?fuseaction=home.showDetailStand&id=615]Navishop - PDACentre[/url]?[/quote:911bee85f0] [url]http://www.tweakers.net/shopsurvey/5701[/url]
Link naar reactie
[quote:d3eed91b78]XS4ALL op HCC dagen XS4ALL presenteert zich 12, 13 en 14 november op HCC Dagen in Utrechtse Jaarbeurs met een gezellige kermis-stand waar oudhollandsche spellen in een technisch jasje gegoten worden. U bent van harte welkom bij het modemwerpen, kabeltrekken en kunt een gokje wagen bij het RouterRad. Ook dit jaar wordt de stand bemand door medewerkers van XS4ALL. [/quote:d3eed91b78] Cool :lol: Kijk eens wat ik vond op GoT: [url]http://gathering.tweakers.net/forum/list_messages/975032[/url] Handig
Link naar reactie
[quote:3a6af3a3d0="royzwiers"]arghhh ze zijn helemaal gek geworden bij mij op school :evil: ... we hebben opdrachten gekregen die we op de beurs moeten gaan doen :-? ff een paar voor beelden van vragen: Ga op zoek naar zoveel mogelijk besturingsystemen [/quote:3a6af3a3d0] tip : bezoek het HCC-club gedeelte ... je zult er meer OS'en zien dan je ooit gedacht had (Linux, DOS, Windows in tig varianten, OS/2 Warp, etc.) [quote:3a6af3a3d0] Bezoek een zelf gekozen presetatie en geef kort aan welke nieuwe ontwikkelingen je heb gehoord [/quote:3a6af3a3d0] deed Red Dragon geen presentatie over PCI-Expres ? (niet echt 'nieuw', maar voor school goed genoeg) De afdelingen geven zelf ook (korte) presentaties van 'nieuwigheidjes'. [quote:3a6af3a3d0] en 't toppunt: intervieuw 4 mensen . vraag hun naam en functie en waarom ze zijn gekomen [/quote:3a6af3a3d0] loop naar de stand van C!T of de HCC 'helpdesk/informatie-balie' ;) [quote:3a6af3a3d0] ik kom voor me lol op de beurs moet ik een soort kinder speurtocht gaan doen... echt schijt vervelend....[/quote:3a6af3a3d0] tja ... had je op school maar niet moeten vertellen dat de HCC-beurs educatief kon zijn ;) // -- nog 16 uurtjes :D
Link naar reactie
Ik doe een presentatie voor mensen die niet weten wat voor videokaart ze moeten kopen, dat zijn er erg veel als je de vragen zo nu en dan ziet op het videokaarten forum. echt technisch word het niet, voor de meeste vaste forum gebruikers zal het gesneden koek wezen. Aansluitend zal ik het ook even hebben over PCI-Express en een demonstratie geven van SLI. dat gedeelte is iets itteressanter denk ik.
Link naar reactie
[quote:77cfafcf8c="Red Dragon"]Ik doe een presentatie voor mensen die niet weten wat voor videokaart ze moeten kopen, dat zijn er erg veel als je de vragen zo nu en dan ziet op het videokaarten forum. echt technisch word het niet, voor de meeste vaste forum gebruikers zal het gesneden koek wezen. Aansluitend zal ik het ook even hebben over PCI-Express en een demonstratie geven van SLI. dat gedeelte is iets itteressanter denk ik.[/quote:77cfafcf8c] Op welke dagen en hoe laat ongeveer??
Link naar reactie
[quote:f0622f9aa8="tdw"][quote:f0622f9aa8="oeroe"]Is er eigenlijk net zoals vorig jaar zo'n prijs indicator? volgens mij was t op tweakers.net? weet iemand dat?[/quote:f0622f9aa8]www.tweakers.net/hccpricewatch , is geupdate want volgens mij verkochten ze nog geen FX5700 vorig jaar[/quote:f0622f9aa8]Jup, het is voor ons gewoon wachten tot de leveranciers er iets op zetten. Zoals er staat kunne we zelf niks toevoege. Maar overigens stonden er vanmorge nog maar 3 dingen op, nu zijn dat er al veel meer dus er word wel aan gewerkt. http://www.tweakers.net/hccpricewatch
Link naar reactie
Moeten de leveranciers die prijzen invullen? verleden jaar zaten er in de jaarbeurs een paar mensen van tweakers met een laptopje alle prijslijsten in te typen. Dat is natuurlijk een stuk vollediger. Voor de race-liefhebbers trouwens een leuke mogelijkheid om DTM race driver 2 tegen Christijan Albers te spelen. ([url]http://www.christijan.com/v_3_0/index.php[/url])
Link naar reactie
[quote:ebcbbcb3fd="royzwiers"]vanaf nu ben ik een man met een missie op de hccdagen 2004 :lol: ik ga zoeken voor nieuw geheugen, aangezien turbulence een heel hoog bod had gekregen van iemand op marktplaats. ik heb d'r zin an :p[/quote:ebcbbcb3fd] jah, wat de gek er soms al niet voor geeft.. PS; check je mailbox, misschien beter niet op de HCC blinde aankopen gaan doen :wink:
Link naar reactie
[quote:b7484ee18f="royzwiers"]me missie is nu anders: gewoon zo veel mogelijk geld binnen houden op de hcc dagen tenzij ik een leuk hebbedingetje tegen kom, en dan volgende maand gskill geheugen kopen :D... thnx voor de tip turbulence :D[/quote:b7484ee18f] de rekening volgt :wink: je hebt er gewoon meer aan even door te sparen, en dan gewoon goed te doen, ipv impulsief op zulk soort beursen iets te gaan kopen ( dit heb ik zelf ook altijd als ik op de HCC ben. als ik thuis kom zonder iets gekocht te hebben dan doe ik iets verkeerd.) hmm, daarom kost de HCC me ook altijd klauwen met geld ( gelukkig dit jaar niet :lol: )
Link naar reactie
[quote:295a4060ec="Kaz'Duzar"][quote:295a4060ec="Red Dragon"]Ik doe een presentatie voor mensen die niet weten wat voor videokaart ze moeten kopen, dat zijn er erg veel als je de vragen zo nu en dan ziet op het videokaarten forum. echt technisch word het niet, voor de meeste vaste forum gebruikers zal het gesneden koek wezen. Aansluitend zal ik het ook even hebben over PCI-Express en een demonstratie geven van SLI. dat gedeelte is iets itteressanter denk ik.[/quote:295a4060ec] Op welke dagen en hoe laat ongeveer??[/quote:295a4060ec] Vandaag en morgen, tijden weet ik pas over een uur of 2 aangezien ik dan op de beurs ben :)
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...