Ga naar inhoud

HCC Dagen 2004 (Part 2)


Aanbevolen berichten

[quote:bc7e68596f="XBL"][quote:bc7e68596f="Alexander Online"] Over de gamexpo: vorig jaar niet zo goed bekejen maar niet echt "professioneel" ziet t er uit, vooral gericht "TMF gamers" met consoles enzo.[/quote:bc7e68596f]Dus console gamers == tmf gamers? Want dan ben ik een TMF Gamer en dat vind ik niet echt een prettige benaming (moeten we dan zeggen pc gamers == pc nerd?). Jochem[/quote:bc7e68596f] Haha, nee ik had haast dus typte het snel zo. Kijk ik vond de sfeer meer zo van "we flikkeren een paar honderd consoles neer en we laten de bezoekers wat spelletjes spelen en noemen dat Gameexpo". Ik had er wat anders van verwacht, gewoon stands van verschillende games enzo. Nu TMF zich er in mengt vind ik het nou niet echt een waardevolle award om eerlijk te zijn, bijv, genomineerd voor het beste gluid zag ik gister op tv was o.a. een stom PS2 spel met microfoon dat kijkt hoe goedje zingt... right :roll: Far Cry was ook genomineerd, dat vond ik wel goed, maar ik had ook Doom 3 verwacht ofzo!
Link naar reactie
  • Reacties 315
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie
[quote:00859a48c9="General X"]:cry: :cry: :cry: Mag geen 6800 Ultra kopen van ouders, ze vinden 500,- voor een printplaatje teveel :roll: :( Dat word een GT dan maar :-?[/quote:00859a48c9] misschien is ut een schrale troost voor je, maar ik heb ook een GT en ik weet zeker dat je er veel plezier aan gaat beleven!! :wink: ik ga zelf maar eens kijken naar een dvd-brander (dual)
Link naar reactie
[quote:5f017f7986="Louke19689"]misschien is ut een schrale troost voor je, maar ik heb ook een GT en ik weet zeker dat je er veel plezier aan gaat beleven!! :wink: [/quote:5f017f7986]Ja maar het ging meer om de kick van het ook eens bij de top 5 ofzo van de 3DMark challange te staan :oops: 8) Met die GT kan ik alle games die ik wil spelen op hardstikke hoge instellingen, hij is alleen niet de snelste..... Ik heb nog nooit de snelste videokaart uit de serie gehad! Maar dat was meestal omdat ik geen geld had, nu heb ik... mag ik niet! :cry:
Link naar reactie
[quote:a5ab672f56="General X"][quote:a5ab672f56="Louke19689"]misschien is ut een schrale troost voor je, maar ik heb ook een GT en ik weet zeker dat je er veel plezier aan gaat beleven!! :wink: [/quote:a5ab672f56]Ja maar het ging meer om de kick van het ook eens bij de top 5 ofzo van de 3DMark challange te staan :oops: 8) Met die GT kan ik alle games die ik wil spelen op hardstikke hoge instellingen, hij is alleen niet de snelste..... Ik heb nog nooit de snelste videokaart uit de serie gehad! Maar dat was meestal omdat ik geen geld had, nu heb ik... mag ik niet! :cry:[/quote:a5ab672f56] Maar is die kick dat geld waard... Een gt zal evenlang meegaan als een ultra, dus later zul je blij zijn dat je een gt genomen hebt...
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...