Ga naar inhoud

MSI toch iets mis met mobo?


Aanbevolen berichten

Onlangs een nieuw mobo aangeschaft: MSI NEO 875P voor P4. Volgende werkt na installatie nog niet optimaal: als windows wil herstarten dan lukt dat niet, computer gaat wel uit maar niet vanzelf weer aan (WinXP Prof). Verder doet het hdd ledje het niet (ledje is niet stuk want brand wel als ik hem op de power led aansluiting zet). Iemand zelfde ervaring met dit Mobo?
Link naar reactie
Nou opzettelijk vind ik wel wat hard gesteld. Er is een fabriek geweest, die condensatoren van een ander had nagemaakt. Maar dat dus niet goed had gedaan. Waardoor ze voortijdig gingen lekken, kortsluiten, etc. Toen dat aan het licht kwam, waren er al vele moederborden van die dingen voorzien. Vooral bij MSI.
Link naar reactie
[quote:26a74e4ab9="Ruud de Wit"]MSI gebruikt opzettelijk inferieure condensatoren . . . :evil: [url]http://www.neoseeker.com/news/3602/[/url][/quote:26a74e4ab9] daarnaast, om het kapot gaan van een nieuw msi bord nu te gaan koppelen aan nieuws wat 1 1,5 jaar geleden zich voordeed is ook een beetje voorbarig http://www.tweakers.net/nieuws/27232/?highlight=condensators D.D zaterdag 31 mei 2003 - 13:08 dus dat zal het echt wel niet meer zijn hoor... al eens gekeken bij windows power managment. en anders een windows opnieuw herinstalleren ( is ook zo gedaan)
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...