Ga naar inhoud

geheugen


Aanbevolen berichten

allereerst mijn excuses als mijn vraag niet goed staat.ik wist zo gauw niet waar ik hem moest plaatsen. het gaat hierom:ik kan een laptop krijgen .een compaq armada 1575 d met een intern geheugen van 32 mb ,nu schijnd volgens degene waar ik hem van krijg dat je er nog extra geheugen kunt bijplaatsen.dus nu mijn vraag:is dit zo ??en zo ja :waar zou ik dit geheugen dan kunnen kopen .ik neem aan dat het al een veroudert type geheugen is.ik hoop dat ik het een beetje duidelijk heb uitgelegt.
Link naar reactie
ff googlen: http://www.bixnet.com/ar15151515151.html Waarschijnlijk zit er dus 32MB standaard op het moederbord gesoldeerd en heb je een uitbreidingsslot waar 32MB of 64MB [b:c27ed3f682]144-pin 3V EDO[/b:c27ed3f682] geheugen (SDRAM SO-DIMM) in kan. Misschien kun je met Everest Home Edition ff kijken of er echt een vrij geheugenslot in zit: http://www.lavalys.com/products/overview.php?pid=1&lang=en&pageid=1 Dan ff zoeken op Marktplaats.nl of zo: http://www.marktplaats.nl/markt/hardware/geheugens/53999.htm?av=a&fo=1&zoek=64MB [img:c27ed3f682]http://static.marktplaats.nl/fotos/hardware/geheugens/2/53999.jpg[/img:c27ed3f682] Hou je wel het liefst ook aan Compaq geheugen, andere merken willen wel 's niet samenwerken ...
Link naar reactie
Is het wel zo makkelijk om geheugen bij te plaatsen in een laptop? Heb wel eens een laptop open gehad en was heel erg frutselen om deze weer in elkaar te krijgen met al die korte draadjes die van de bovenste naar de onderste helft lopen. Dit ook omdat je voor reparatie de laptop weer naar de fabrikant moet sturen. Lijkt het me dat dit allemaal niet zo simpel is als het klinkt.
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...