Ga naar inhoud

Het Grote Koelingstopic Deel 2


Aanbevolen berichten

  • Reacties 133
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie
Nou ik wil gewoon een goede cooler, dacht aan iets van 30 - 40 euro ? heb geen benul wat nu supercoolers zijn en wat niet, vind zelf die 7700 wel geinig, maar ik weet niet of zo'n lomp ding gaat passen! temps idle (alleen beetje internetten!!): [img:4e622b662c]http://www.noepzor.nl/2270idle.jpg[/img:4e622b662c] hij is wel iets overgeclocked (270mhz) en vcore staat op 1.55, maar dan nog vind ik ze erg hoog!! load temps gaan over de 60!!
Link naar reactie
[quote:1c83ae8645="NoepZor"]heb ik overwogen, maar wordt nog prijzig, en vrees dat mn kast te klein is dan[/quote:1c83ae8645]Dat hoeft nooit een probleem te zijn, want je kan altijd nog ervoor te kiezen je radiator en pomp en reservoir onder je kast te doen, en dat zet je je kast op een houten 'troon'.
Link naar reactie
[quote:c6f979f798="pcguy"]Onder is het kouder. Koudere lucht heeft een grotere dichtheid dan warme lucht --> koude lucht daalt --> koudere lucht door het rad --> koudere cpu. (In de praktijk zal het geen zak uitmaken btw)[/quote:c6f979f798]Stom, ja dat bedoelde ik ook, maar ik was denk ik met me gedachten er niet bij. Maar het ging erom, dat Vandread zei dat het rad bovenin beter was, en ik dacht zo van niet. Maar inderdaad, het zal weinig uitmaken. Wat wel uitmaakt, is dat als je het gehele zoothje onder doet, dat dat beter is voor je pomp.
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...