Ga naar inhoud

Het Grote Koelingstopic Deel 2


Aanbevolen berichten

  • Reacties 133
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie
[quote:23a32c3c6e="tdw"]ik heb al een tijd geleden een nieuwe videokaart erin gerosd en nou maakt 1 en/of meerdere fans een ************herrie. Nou heb ik hier ook wel is gelezen dat als je er een nieuwe graka (ja rd ik weet het maar ik heb geen zin om dat helemaal op te schrijven) [/quote:23a32c3c6e] vga kaart :lol: videokaart ... valt toch wel mee ;) je gebruikt wel bergen sterretjes. Gewoon even opzoeken welke fans het zijn en dan een gepaste oplossing zoeken ^_^ eventueel hulp hier vragen :P
Link naar reactie
[quote:4568899c05="Red Dragon"]@Interficior Die cooler zag ik ook ergens op het web, best groot ding is dat nog, lijkt wel een toren ;) Als ik vaak van moederbord wissel en dus van cooler moet het er wel een zijn die er makkelijk op en af kan, als die Hyper 6 met schroeven aan een backplate vast moet dan is dat niet de makkelijkste oplossing, aan de andere kant, 4 schroeven zijn ook zo los en vast gedraaid. kan die Hyper 6 op de standaard backplate of heeft hij een eigen backplate?[/quote:4568899c05]In het PDF'je voor het installeren staat: Setzen Sie die universelle Rückenplatte auf die Ruckseite des Motherboards. Achten Sie darauf, dass die hervorstehenden Teile der Rückenplatte in die entsprechenden Vertiefungen des Motherboards eingeführt werden. Hinweis: die universelle Rückenplatte ist auf beiden Seiten isoliert. Naja, en dan punt 2 dat je het vast moet zetten met [u:4568899c05]meegeleverde[/u:4568899c05]schroeven, dus ik denk dat het gewoon de standaar backplate is. Maar zeker weten doe je als je het aan de winkelier vraagt, of iemand die dat ding al heeft.
Link naar reactie
[quote:a4ad9347d3="R-bin"]@ tdw: kan je niet ff je kast open maken en luistere van welke fan die herrie af komt? eventueel iedere fan heel ff stil zetten door er op het midden te duwen? Dan kan je iig kijken welke fan die herrie maakt en eventueel ook zien waar het aan ligt.[/quote:a4ad9347d3]gedaan, me CPUFAN?!?!!?!?!?!?! keb ook ff me casefan lozgerukt om te kijken of die het was, maar het is dus me CPU fan... :evil: :evil: Choleramycom!!! (bijna erger dan beugels :evil: )
Link naar reactie
[quote:95df20925d="tdw"][quote:95df20925d="R-bin"]@ tdw: kan je niet ff je kast open maken en luistere van welke fan die herrie af komt? eventueel iedere fan heel ff stil zetten door er op het midden te duwen? Dan kan je iig kijken welke fan die herrie maakt en eventueel ook zien waar het aan ligt.[/quote:95df20925d]gedaan, me CPUFAN?!?!!?!?!?!?! keb ook ff me casefan lozgerukt om te kijken of die het was, maar het is dus me CPU fan... :evil: :evil: Choleramycom!!! (bijna erger dan beugels :evil: )[/quote:95df20925d] HOW HOW Doe eens even rustig. Wat is er nou precies aan de hand? Cpukoeler het probleem? Schroef er een andere fan op die minstens even sterk of liefst sterker is.
Link naar reactie
[quote:fd0ced0c48="pcguy"][quote:fd0ced0c48="tdw"][quote:fd0ced0c48="R-bin"]@ tdw: kan je niet ff je kast open maken en luistere van welke fan die herrie af komt? eventueel iedere fan heel ff stil zetten door er op het midden te duwen? Dan kan je iig kijken welke fan die herrie maakt en eventueel ook zien waar het aan ligt.[/quote:fd0ced0c48]gedaan, me CPUFAN?!?!!?!?!?!?! keb ook ff me casefan lozgerukt om te kijken of die het was, maar het is dus me CPU fan... :evil: :evil: Choleramycom!!! (bijna erger dan beugels :evil: )[/quote:fd0ced0c48] HOW HOW Doe eens even rustig. Wat is er nou precies aan de hand? Cpukoeler het probleem? Schroef er een andere fan op die minstens even sterk of liefst sterker is.[/quote:fd0ced0c48]oke, ik doe al rustig hoor, maar hoe kan m'n cpucooler het probleem zijn als ik er net een nieuwe videokaart in heb gerost. ik heb geen andere fans en om fans te vinden in dat formaat moet je naar een microsoopspecialist...kijk maar [url=http://home.wanadoo.nl/mariandendulk/fotos/minifan.gif]KLIK[/url]
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...