Ga naar inhoud

Sempron---B keuze?


Aanbevolen berichten

Hallo, Bij een zaak (G) zie ik opeens de athlon onder de naam~ Sempron~ ,is dit nu een andere naam voor de duron of is er iets nieuws tussengeschoven, in de FAQ vind ik hier niets over. Bij die zelfde zaak(G), ik neem aan dat ze niet van gisteren zijn, hebben ze opeens een groot aantal verschillende cpu`s die ze met B keus aanduiden, wat is daarmee aan de hand, ik neem aan geen tweedehands maar tweede keuze. ,Wat moet ik me voorstellen van een [b:fa1daf71df]nieuwe [/b:fa1daf71df]tweede keus ([b:fa1daf71df]B[/b:fa1daf71df] keus) CPU? Voldoet toch aan de specificaties ! alleen niet overclokbaar oid?
Link naar reactie
[quote:b68becfdd4="Alipapa"]Hallo, Bij een zaak (G) zie ik opeens de athlon onder de naam~ Sempron~ ,is dit nu een andere naam voor de duron of is er iets nieuws tussengeschoven, in de FAQ vind ik hier niets over. Bij die zelfde zaak(G), ik neem aan dat ze niet van gisteren zijn, hebben ze opeens een groot aantal verschillende cpu`s die ze met B keus aanduiden, wat is daarmee aan de hand, ik neem aan geen tweedehands maar tweede keuze. ,Wat moet ik me voorstellen van een [b:b68becfdd4]nieuwe [/b:b68becfdd4]tweede keus ([b:b68becfdd4]B[/b:b68becfdd4] keus) CPU? Voldoet toch aan de specificaties ! alleen niet overclokbaar oid?[/quote:b68becfdd4] zeker niet een B keuze. qua oc'en is er ook nog wel enige rek uit te halen hoor. http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/sempron-3100-oc.html en lees ook eens dit draadje door: [url=http://gathering.tweakers.net/forum/list_messages/941691]AMD sempron overclock topic[/url] het is een budget CPU, maar voor weinig geld kun je hem redelijk ver klokken, en dan is het een interessante CPU.
Link naar reactie
Ik denk dat je die zaak (G) maar moet vragen wat ie met B-keus bedoelt. Het is wel zo dat Socket A (462) een aflopende zaak is en voor nu budget-processoren als de Sempron bedoeld is. Socket 754 is nu voor budget en mainstream, Socket 939 voor mainstream. De Sempron mag je echter niet onderschatten qua prestaties: In principe zijn dit voortboorduursels op de AthlonXP (Thoroughbred en zelfs Barton).
Link naar reactie
[quote:8e4257d3f8="NoepZor"] ik denk dat die met (G) Gistron bedoelt, daar zag ik dat staan, dat is trouwens een bijna duits bedrijf (zit in voormalig grensgebouw) [/quote:8e4257d3f8] Inderdaad, daar hebben ze het over 'B keuze' i.p.v. 'Tray-versie' zoals de rest van NL het noemt ... :wink: http://www.gistron.com/scripts/producten.php?cat=1
Link naar reactie
Dat is dus het antwoord van de B-keus leverancier ! Geachte heer/mevrouw, Wij verkopen bv de: AMD Athlon XP 2600+/333 MHZ/ B-Keuze 81,50 AMD Athlon XP 2600+/1,91GHz/333 tray 99,90 De B-Keuze die wij verkopen zijn ook echt B processoren. Normaal heeft AMD een uitval van 0.2% bij hun Boxed en Tray processoren, bij de B keuze is de uitval +/- 5%
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...