Ga naar inhoud

HCC DAGEN 2004


Aanbevolen berichten

[quote:1536669cbf="General X"][quote:1536669cbf="jackdegek"]Informatique komt idd niet op de hcc omdat ze dat te druk en chaotisch vinden, geloof ik. Ik dacht alleen wel dat je hun aanbiedingen tijdens de hcc ook via internet kon bestellen..[/quote:1536669cbf]Ik dacht toch echt dat ik hun stand gezien had. Hadden zij niet zon overdreve stand met muziek en zon omroeper boven op van die containers? (God wat zijn die irritant elk jaar :roll: )[/quote:1536669cbf] Idd, lelijke containers en lawaai, daar erger ik me echt aan. Ze probeerde volgens mij iedereen een Maxtor onetouch teverkopen :P
Link naar reactie
  • Reacties 313
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie
[quote:7688a03993="General X"][quote:7688a03993="Vunce"] Ik zie het nog voor me ja, volwassen mannen die over de grond rollen om een gratis muismatje te bemachtigen. Heel erg triest om dat te zien.[/quote:7688a03993]LOL Ik vond dat juist wel lollig om te zien. Overigens waren er nog meer van die stands waar ik me aan ergerde, de stand van MyCom was ook erg, zo verschrikkelijk groot en het zat daar helemaal vast. Terwijl ze echt veel te duur waren :roll:[/quote:7688a03993] Volgens mij strooiden die figuren van Mycom met muismatten, die dan door al die besnorde veertigers werden opgevangen. En volgens mij was idd computergigant die vreselijk irritante stand met die skihutmuziek enz.. Je kunt nauwelijks fatsoenlijk met de verkoper van zo´n stand spreken door dat gedoe, echt ongelooflijk... moeten ze echt mee ophouden.
Link naar reactie
Kan iemand van C!T mss bevestigen wat ik van meerdere mensen hoor/lees op i-net: Je moet perse je HCC pas moet laten zien in combo met je kaartje... Is dat zo? Ennu volgens mijn countdown is het nog [b:357b623fbf]maar[/b:357b623fbf] 19 dagen, dus Alexander wat dacht je van een lijstje in de openings post van wie op welke dag komt en een concrete tijd. 8)
Link naar reactie
[quote:9490438cea="General X"]Kan iemand van C!T mss bevestigen wat ik van meerdere mensen hoor/lees op i-net: Je moet perse je HCC pas moet laten zien in combo met je kaartje... Is dat zo? [/quote:9490438cea] Ik denk dat je deze vraag beter bij de organistatie van de HCC dagen kan neerlegen, Computer! totaal gaat niet over het deur beleid ;) Ik zou gewoon je pas meenenem, weet je zeker dat het goed zit. staat er niets over op de kaartjes ?
Link naar reactie
Vorig jaar stond er echt op het kaartje dat hij alleen geldig was icm HCC pas. Nu staat je pasnummer op de kaart, maar niet dat hij alleen geldig is icm je hccpas. En vorig jaar hebben ze ook niet gechecked. HEt enige moment dat ik de hcc pas tevoorschijn heb gepakt was om te kijken bij welke HCC gebruikersgroepen ik wat zooi mee kon nemen...
Link naar reactie
[quote:5b4e7d5d0f="PS"]Voor het geval ze het dit jaar weer gaan proberen, zou ik je pasje gewoon meenemen.[/quote:5b4e7d5d0f]Wij hebben ook wel [b:5b4e7d5d0f]een[/b:5b4e7d5d0f] pasje maar we zijn met zun 2! We krijgen altijd van iemand uit de buurt zijn kaartjes aangezien die wel de C!T heeft maar niet gaat, nu zouden we dus ook zijn HCC pas mee moeten nemen... :roll:
Link naar reactie
Krijg nou wat, kep bericht terug gehad :D [quote:958006af5a][color=blue:958006af5a]Hallo Jiri Bij de entree hoef je de pas niet te laten zien. Als u nog vragen heeft kunt u bellen met de ledenservice: 030-6355050 Met vriendelijke groeten Marga Vernooij [/color:958006af5a] -----Oorspronkelijk bericht----- Van: Jiri v. Bergen [mailto:jirivanbergen****@home.nl] Verzonden: zondag 24 oktober 2004 23:11 Aan: Evenementen Onderwerp: HCC pas verplicht voor toegang? Hallo, Moet ik op de HCC dagen mijn HCC pas laten zien om binnen te komen als ik al een kaartje heb via het blad ComputerTotaal? MvG Jiri v. Bergen[/quote:958006af5a] Is dat ook weer duidelijk :wink:
Link naar reactie
[quote:f541d82323="General X"]Kan iemand van C!T mss bevestigen wat ik van meerdere mensen hoor/lees op i-net: Je moet perse je HCC pas moet laten zien in combo met je kaartje... Is dat zo? Ennu volgens mijn countdown is het nog [b:f541d82323]maar[/b:f541d82323] 19 dagen, dus Alexander wat dacht je van een lijstje in de openings post van wie op welke dag komt en een concrete tijd. 8)[/quote:f541d82323] ik dacht dat ik slecht las, alexander heeft al in dit topic aangegeven dat hij op vakantie is t/m donderdag... hij poste: ik ga dan mijn koopplannen even bedenken.. :wink:
Link naar reactie
[quote:5c2eb163eb="basxp"]ik dacht dat ik slecht las, alexander heeft al in dit topic aangegeven dat hij op vakantie is t/m donderdag... hij poste: ik ga dan mijn koopplannen even bedenken.. :wink:[/quote:5c2eb163eb]Oh daarom is ie steeds nie online op MSN :lol: Ik heb dat denk ik nie gelezen, ik kreeg geen mailtjes meer dat er iemand gepost had in deze thread. Toen bleek dat dat wel was moest ik alles gaan lezen, kep dus gemist zie ik.
Link naar reactie
[quote:162f2cbc44="T66"]Nog even voor de duidelijkheid: de GameExpo valt onder de HCC Dagen? (dus geen aparte kaartjes voor de GameExpo?)[/quote:162f2cbc44] game Expo is gewoon een hal met alleen maar games etc. was vorige keer de centrale hal geloof ik, ik kwam er tenminste altijd weer op uit... en nee je hoeft geen speciaal kaartje te kopen
Link naar reactie
Eigenlijk is het heel simpel. - er zijn een 5-tal 'hallen' - als je 'voor' de HCC-beurs-ingang staat is de linkse is voor de 'commercieele' presentaties (de eerste hal die je binnenkomt als je vanaf Utrecht CS zou komen) - de middelste is de 'Expo' - de rechtse is de HCC-club zelf - en dan zijn er nog twee gigantische hallen gevuld met stands die spullen verkopen Waarom ze de 'GameExpo' zo nadrukkelijk als iets aparts voorstellen is mij een raadsel. Tot nu toe was het IMHO niet de naam waard. Ik zal maar niete zeggen welke vrije dag ik ga, want anders wordt het op het games-forum een zooitje ... ;)
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...