Ga naar inhoud

HCC DAGEN 2004


Aanbevolen berichten

  • Reacties 313
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie
[quote:7ebda10f32="Red Dragon"]@Alexander Online Je hebt in je start post OOM magazine staan, dat moet ZOOM zijn http://www.zoom-magazine.nl/ alle IDG producten: www.idg.nl[/quote:7ebda10f32] het gaat niet om idg producten toch ? maar om de HCC producten, niet voor niets HCC beurs, die bladen die ik opnoemde komen van de HCC site af!
Link naar reactie
[quote:d6b3ccae91="Alexander Online"]@RD: Bedankt voor de info (komt slashead ook? hij is nu wel geen officiele C!Ter, maar mss toch? Enne kun je ons geeen tshirts geven :P )[/quote:d6b3ccae91]LOL ik denk dat RD van zijn stoel pleurt (Brabants voor valt :lol: ) als hij dit leest, en ik denk dat ze bij de redactie/C!T/etc. onder de tafel liggen van het lache :lol: :lol:
Link naar reactie
[quote:32a5c4cb35="NoepZor"] die bladen die ik opnoemde komen van de HCC site af![/quote:32a5c4cb35] Ook daar staat Zoom magazine ipv OOM :roll: http://www5.hccnet.nl/hcc/index.cfm?fuseaction=home.showPagina&pagenr=80 o ja.... namen van die je opnoemde al vergeleken met de IDG producuten? nee zeker? alle maal IDG producten die je opnoemt namelijk. HCC maakt geen tijdschriften, IDG wel. Uiteraard is de beurs wel van HCC en niet van IDG, het ging mij om de tijdschriften. [quote:32a5c4cb35="Alexander Online"]@RD: Bedankt voor de info (komt slashead ook? hij is nu wel geen officiele C!Ter, maar mss toch? Enne kun je ons geeen tshirts geven :P ) Dat wordt lekker een paar weken dromen wat te kopen :D[/quote:32a5c4cb35] Man ik mag al lang blij zijn als ik zelf een shirt krijg, Eric Verweij ziet me al aankomen: "hoi eric, heb je 10 shirts voor wat forum gebruikers voor me?" :-? :) sorry Alexander, ik kan je niet aan die shirts helpen. of Slashhead komt weet ik niet, ik heb hem er nog niet over gesproken
Link naar reactie
Okee, we spreken dat t.z.t. wel af. Kan RD mss certellen of de stand hetzelfde is als vorigjaar? Sommige konde de C!T stand niet vinde, maar die herkende je gewoon aan eenwitte kubus met IDG/C!T erop (nee niet weer het IDG verhaal :P ). Verder had de stand 2 kanten, beetje verwarrend, dus dan spreken we een kant af :wink:
Link naar reactie
Bij de vorige HCC had ik en iemand een reepje geheugen en een processor gekocht en die waren echt een stuk goedkoper dan als je ze bij de winkel kocht (was bij mycom). Hoeveel de prijzen scheelden weet ik niet meer precies, net zoals of het nu ook weer zo is, maar over iets van 50 euro verschil hebben we het tog wel.
Link naar reactie
[quote:ec8aae011d="tweakermatt"][quote:ec8aae011d="Alexander Online"]Sommige konde de C!T stand niet vinde[/quote:ec8aae011d] Ik heb echt een uur gezocht, maar de C!T-stand niet kunnen vinden :-?[/quote:ec8aae011d] Daarvoor staan er van die aardige dames bij de ingang boekjes uit te delen, dan kun je het zo even opzoeken in dat boekje, wel zo makkelijk. Dit boekje krijg je tevens bij een van de door alexander in de start-post opgesomde tijdschrijften.
Link naar reactie
ik ga weer op zondag,zoals ik dat inmiddels 4 jaar doe. we beginnen zoals gewoonlijk met een lekker frikandeletjeuit de muur op het station in Utrecht. ik heb er al weer zin in!! @ RD ,gaf jij vorig jaar niet een uitleg over het aanschaffen van een videokaart bij de comp. totaal! stand?? zoja , dan hebben we elkaar nog gesproken. @ allemaal, veel (koop)plezier op de HCC dagen! groetjes Louke
Link naar reactie
[quote:c4a41adf35="Louke19689"] @ RD ,gaf jij vorig jaar niet een uitleg over het aanschaffen van een videokaart bij de comp. totaal! stand?? zoja , dan hebben we elkaar nog gesproken. [/quote:c4a41adf35] Nee dat was Slashhead aka Raymond Koning. ik was zaterdag toen zijn assistent. Ik ben er dit jaar overigens Vrijdag en Zaterdag @ Computer! totaal stand.
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...