Ga naar inhoud

HCC DAGEN 2004


Aanbevolen berichten

en natuurlijk komt IK ook weer :P ik heb dan weer me eerste loon ontvangen dus kan ik miss nog wel wat case-mod stuff kopen maar miss is het leuk als we gewoon m'n z'n allen ergens afspreken ofzo en dat iedereen dezelfde t-shirts draagt (dit hoorde ik van basxp dat iemand dit plan had dus ik stel het hier ff voor) dan maakt iemand hier iets met Computer Totaal erop en dat plaatje mail iemand dan gewoon naar allemaal die mee willen doen.. je koopt van dat plak-een-plaatje-op-de-t-shirt-spul en zet het op een wit-tshirt ofzo en dan ziet het tenminste nog een beetje uit alsof we allemaal bij een groot bedrijf horen :wink:
Link naar reactie
  • Reacties 313
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie
[quote:8448a4f3fa="KiPSiE"]als dan de Mods ff een plaatje maken die je op een t-shirt gaan maken kunnen we die erop plakken en zien we er uit als 1 grote familie :o :o[/quote:8448a4f3fa]LOL wat jij zegt heb ik nog nooit van gehoord :D Eens kijken of ik een groot sticker vel kan vinde :lol: Zal eens vlug iets in elkaar knutselen :P EDIT: [img:8448a4f3fa]http://members.home.nl/jirivanbergen/website/logo.gif[/img:8448a4f3fa] Iedeetje? :lol: Eigelijk best wel relaxt eigelijk als iedereen zoiets heeft :D
Link naar reactie
JE moet bedenken dat de marges van computerwinkels vaak niet echt hoog liggen. JE zult dus een aantal goede aanbiedingen tegenkomen, maar verwacht niet dat je op de meeste producten veel onder de laagste prijs van de pricewatch komt. En soms moet je goed zoeken en kun je dus niet alles bij dezelfde shop kopen. Voor garantie zou ik gewoon bij een bekende betrouwbare winkel kopen, dus geen onbekende. En altijd vragen naar een bon en garantie. Ik ga btw niet in zon shirt lopen.
Link naar reactie
[quote:385e318437="R-bin"]Ik dacht aan een wit t-shirt met m'n avatar er op, is niet zo'n probleem en kan mooi want het is 1 kleur :)[/quote:385e318437]Krijg je alleen mot met de andere Corsairdames. Misschien contract afsluiten voor reclamebord? Lol, ik zie mijzelf al met De Kikker op mijn T-Shirt. Valt misschien wel heel erg op... :P
Link naar reactie
[quote:edff79ad30="Chestah"]Ik ga dit jaar zeker wel, kom ik Alexander & General X weer tegen bij de C!T stand... :) en gezellig met RD kletsen over videokaarten enz enz... maarja wat ga ik dit jaar doen? .. misschien een nieuwe proc kopen (met wat meer L2 cache :D ) en heeeel miss een nieuwe case[/quote:edff79ad30]Ben ik jou tegen gekome? Alweer vergete, is ZOOOOOO lang gelede :lol:
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...