Ga naar inhoud

HCC DAGEN 2004


Aanbevolen berichten

[img:6b76eddce7]http://www5.hccnet.nl/hccdagen2004/art/hccdagen_l.gif[/img:6b76eddce7] [img:6b76eddce7]http://forum.computertotaal.nl/phpBB/templates/ct/images/logo.gif[/img:6b76eddce7] [u:6b76eddce7]Inleiding[/u:6b76eddce7] Het is weer zover, de HCC Dagen komen er weer aan. Vorig jaar was het HCC Dagen topic een groot succes, daarom nu weer. [u:6b76eddce7]Wie/Wat/Waar[/u:6b76eddce7] Op 12, 13 en 14 november 2004 vinden in de Jaarbeurs te Utrecht de 28e HCC Dagen plaats, dit jaar voor de derde keer tegelijkertijd georganiseerd met GAMEXPO. Het evenement is iedere dag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De Jaarbeurs is gemakkelijk te bereiken via het station, 5 minuten lopen ongeveer, en er zijn ook parkeerplaatsen [u:6b76eddce7]Plattegrond[/u:6b76eddce7] [img:6b76eddce7]http://www5.hccnet.nl/hccdagen2004/art/plattegrond.gif[/img:6b76eddce7] [u:6b76eddce7]Kosten[/u:6b76eddce7] De prijs voor een toegangsbewijs voor de HCC Dagen 2004 bedraagt € 11,95. Kinderen t/m 12 jaar: gratis. Vrijkaartjes voor HCC dagen bij: Computer!Totaal Tips & TrucsZ ZOOM Magazine Vrijkaartjes voor GameExpo: GamePro GamePro DVD PC Zone CD PC Zone DVD Zover ik weet kun je voor de HCC ingang een abonemment afsluiten op o.a. de C!T, en dan krijg je het vorige nummer MET vrijkaartjes erbij. Voor de duidelijkheid: je hebt je lidmaatschapskaart *niet* nodig bij de ingang (Met dank aan General X voor de bevestiging) [u:6b76eddce7]Over dit topic[/u:6b76eddce7] Dit topic is bedoeld om te praten over de HCC dagen, ervaringen van vorig jaar, tips, enz. Je kunt tevens vertellen wat je van plan bent om te kopen. Ook nog een paar dagen na de HCC dagen kunnen we hier na praten. [u:6b76eddce7]Meeting[/u:6b76eddce7] Vorige keer heb ik met wat anderen C!T-ers afgesproken voor de C!T stand, dat was erg leuk, dus we doen het weer :) Wanneer: Zaterdag rond 13:00 Waar: Voor de Computer!Totaal stand De volgende mensen komen. Als je ook komt, meld dit even in dit topic met je echte naam. Forumnaam (echte naam) ------------------------------- Alexander Online (Alexander Peters) General X (Jiri van Bergen) ThaOdie (Mark Odekerken) basxp (Bas Elsenaar) Interficior (-) Comp-Freak (Mark te Brake) Chestah (Marco Louter) Red Dragon (Michiel de Roode) Johnny321 [u:6b76eddce7]Wat mag niet[/u:6b76eddce7] Het is niet de bedoeling om uitgebreid te vragen "Ik heb X euro, wat zal ik er van kopen", start daarvoor je eigen topic. Vragen om toegangskaartjes is niet de bedoeling, houd dit beperkt tot mail/pb/msn etc. [b:6b76eddce7]Houd het ontopic! Bij veel offtopic komt er een slotje en verziek je het voor anderen[/b:6b76eddce7] Met dank aan Egslim voor de toestemming. Heb je nog ideeen voor dit topic? PM/mail me! meer info: http://www.hccdagen.nl http://www.gamexpo.nl
Link naar reactie
  • Reacties 313
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie
Ik was nog nooit op de HCC dagen geweest ( :oops: ) tot vorig jaar. Het is werkelijk geweldig. Ik had met basxp, chestah en koene afgesproke voor de C!T stand Slashhead had zijn (gemodde) pc mee, en liet nog wat videokaarten zien die toen nog niet uit waren in Nl, en hield een lezing. Ik had ook nog ff gebabbeld met RD. Verder heb ik mijn eerste mod spullen daar gekocht (UV fan + UV rounded kabels). Alle koopjes zijn erg leuk om te zien, en ook de grote stands van bijv Microsoft is leuk. aan het einde van de dag had ikeen tas vol foldertjes enzo en was ik moe. Dit jaar wil ik absoluut weer. Ik weet nog niet of ik wat ga kopen, misschien wat boxjes, ik heb nu goedkope prut. Verder koop ik wat leuke dingetjes die ik tegen kom, vooral kleine dingen. De sfeer wordt vast weer leuk, en mij lijkt het leukom weer te meeten.
Link naar reactie
Hoogstwaarschijnlijk kom ik ook :) Gewoon wat poen meenemen, en dan kan ik wat leuk grut kopen ofzo, wat mem of iets dergelijks. Als ik iets leuks zie. Je kent het wel. Misschien zie ik wat leuks voor modden ofzo. Maar als we dan er een leuke meeting van zouden maken, dat zou wel leuk zijn enzo. Maar moeten we eerst kijken wie er eigenlijk allemaal gaan enzo :P [quote:10af9b11ae]Ik ga dit jaar ook, ga niet veel kopen... moet bas geld lenen voor zn lian li.[/quote:10af9b11ae]Hoezo móet? Je bent hem toch niks verschuldigd, of wel soms?
Link naar reactie
[quote:a368373b60="Alexander Online"]Precies, zo gaat dat, gewoon kopen wat je tegenkomt :wink: De meeting zullen we afspreken als de hcc dagen wat dichterbij komen, ik ga denkik zaterdag[/quote:a368373b60]Net zoals bekand iedereen :lol: Voor mensen die nog nooit zijn geweest: Rond 2 uur staan er nog meer mensen op 1 vierkante meter als op de demonstratie in A'Dam gister... Als je snel er doorheen wil moet je er om 9:45 al zijn om beetje vooraan te staan. Ik was ook een van die Die-hards die er om 9:30 al stonden, en dat al 4 jaar 8) En trouwens Alex ik had ook met jou afgesproke weet je nog? :wink: :lol:
Link naar reactie
[quote:704dbda018="Red Dragon"] [size=9:704dbda018]Ik zal helaas wel moeten ben ik bang[/size:704dbda018][/quote:704dbda018] Dat vind jij helemaal niet erg :wink: Ik ga vanuit Alphen aan den Rijn ook met een hele grote groep gozers met de trein. Misschien al op vrijdagmiddag en anders op zondag. Vorig jaar was lachen, dit jaar zal ook wel los lopen :wink:
Link naar reactie
[quote:05ac4abf41="Red Dragon"][quote:05ac4abf41="Computerfreakje"] Kan ik eindelijk Red Dragon spreken :D :P[/quote:05ac4abf41] AAaaaaaaaaaaaaaaaaaargh nee help!!! Ik kom dit jaar niet hoor!!! [size=9:05ac4abf41]Ik zal helaas wel moeten ben ik bang[/size:05ac4abf41][/quote:05ac4abf41]Arme RD zeg :lol: Hij is zo populair dat iedereen hem gewoon wil spreken! :P
Link naar reactie
Ik was t ff vergeten: GeneralX was er ook vorige keer bij de meeting. Ben benieuwd of er weer leuke lezingen zijn, en weer babbelen is leuk. Slashead had een leuke lezing over WC, en RD was zijn lieftallige assistent :P Ik ben vorig jaar met mn opa geweest, ik moet nu ff kijken of ik weer met 'm ga of wat mensen uit Boxmeer (geen pcfreaks daar, meestal gamen maar geen hardware enzo :wink: )
Link naar reactie
[quote:b6af19eaf2="Alexander Online"]Ik was t ff vergeten: GeneralX was er ook vorige keer bij de meeting. Ben benieuwd of er weer leuke lezingen zijn, en weer babbelen is leuk. Slashead had een leuke lezing over WC, en RD was zijn lieftallige assistent :P Ik ben vorig jaar met mn opa geweest, ik moet nu ff kijken of ik weer met 'm ga of wat mensen uit Boxmeer (geen pcfreaks daar, meestal gamen maar geen hardware enzo :wink: )[/quote:b6af19eaf2]Misschien leuk idee om in de topicstart een lijst te maken wie allemaal komen? van C!T dan hè ^_^
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...