Ga naar inhoud

P4 3,6 Ghz overclockt naar 6 GHZ


Aanbevolen berichten

Post dat in het grote koelings post ofzo Dit is echt zo nutteloos op dit "normale" computer forum Leuk dat je dit op GoT heb gevonden maar voor de rest nutteloos http://www.akiba-pc.com/news.php http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=42655&page=1&pp=25 die 6 ghz = knap (wie anders dan Macci een van de beste OC'ers op aarde ;)) maar hooguit screenshot stabiel ;) verder is die cpu geen eens zo snel :lol: in portugal hebben gasten een FX tot 3,6 gekregen welke sneller is dan deze :lol: [quote:1d94b311f7="Idol"]naja, ik dacht dat er misschien nog mensen waren die het nog niet gezien hadden :wink: :D[/quote:1d94b311f7] vertel dan ook de rest erbij ;)
Link naar reactie
[quote:24d47838a1="Interficior"][quote:24d47838a1="Comp-Freak"]Sinds wanneer heeft cpu-z eigenlijk blauwe letters?[/quote:24d47838a1]Sinds je cpuz.ini aanpast ;) En ja, staat gewoon in de readme, dus niet mekkeren over hacken. ;)[/quote:24d47838a1]Niet mekkeren over valsspelen bedoel je? Dan hadden ze net zo goed dat screenshot kunnen editen met een foto-programma.
Link naar reactie
[quote:fdc57bf411="<?pc>"]Niet mekkeren over valsspelen bedoel je? Dan hadden ze net zo goed dat screenshot kunnen editen met een foto-programma.[/quote:fdc57bf411] meneer Macci zijn reputatie is te groot om zich zoiets te kunnen permiteren.... Maar als je de opstelling ziet waarmee het gebeurt weet je ook dat het ermee kan ;)
Link naar reactie
Hacken = programmeren. Niet inbreken ofzo... XS4ALL is opgezet door een stelletje hackers. En dat is niet negatief bedoeld. En inderdaad, als mensen erachter komen dat Macci valsspeeld, dan zal de reputatie wel heel erg zakken van hem, dus dat doet ie niet. (hoewel ie eigenlijk een vorm van valsspelen doet, omdat ie dacht ik soms ook moederborden gesponsord gekrijgt van Asus die al gemod zijn, om Asus als een goed merk te laten overkomen bij overklokkers). Maarja, wat wil je natuurlijk met zo'n opstelling. Hoewel die prutsers bij THG maar 5 GHz haalden ;)
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...