Ga naar inhoud

Het Grote Koelingstopic


Aanbevolen berichten

  • Reacties 300
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie
mja was nog bezig met een pomp... en toen kwam ik dit tegen :P dus tja... en zo'n lieve prijs.. kan het niet laten schieten :D edit: Ben net thuis van ophalen (woonde nog een maat van me in de buurt ;) dus was ff bieren daar) ennuh zjeez zwaar beestje iets van 25 kilo. Digicam is de deur uit dus pics als tie weer terug is :)
Link naar reactie
Ik heb mijn Arctic Cooling NV Silencer3 gemonteerd. Ik maak zo in de startpost maar een How-to :) In ieder geval hier de eind en beginpics. Eerst: [img:fcfe9c0670]http://melchiot.orakel.ods.org/~seers/Prulkoeler.jpg[/img:fcfe9c0670] Nu: [img:fcfe9c0670]http://melchiot.orakel.ods.org/~seers/Monteerd-front.jpg[/img:fcfe9c0670] Wel een verbetering hè. Straks natuurlijk nog 3dmarken en kijken of dan mem verder wilt, want bij de vorige koeler raakte de koeler het mem niet eens. En natuurlijk ook kijken of de GPU nog wat verder wilt. 509 Mhz Op stock cooler zegt toch wel wat :)
Link naar reactie
[quote:db218b2fb1="kleinewiteaap"]Ik heb een vraagie wat is beter een Cooler Master ACC-U72 Vortex Dream (Socket 754) of de Zalman CNPS7000B-Cu (Socket 754). Het gaat mij vooral om de stilte, maar hij moet mijn 3000+ processor ook goed koel houden.[/quote:db218b2fb1]Die CNPS koelt in ieder geval beter. Alleen als die CNPS @ full gaat draaien is ie niet zo heel stil meer. Op stil is ie ook echt stil.
Link naar reactie
Heey...ik ben bijna zover dat ik al wat geld bij elkaar heb gespaard voor mijn kast + voeding :D En dan ga ik mijn hardware overzetten, maar daar wil ik ook coolers op gaan zetten, op mijn VGA die ik NU heb komt de Zalman met de bij behorende fan van zalman Maar als CPU-cooler zit ik nog steeds met een dilemma...ik had dit samengesteld: Thermaltake Polo 735 als cpu heatsink Coolermaster neon fan groen als cooler daarop IS dat een goede samenstelling? Of kan ik beter een andere heatsink nemen? Ik wil iig een gave fan op mijn heatsink kunnen plaatsen :wink:
Link naar reactie
[quote:f355a09e54="Sliciej"]eej Interficior...die laat ik zitte! die vette grill :D Alleen onder die grill plaats ik gewoon andre cooler Ik ben tot een besluit gekomen dat ik toch maar geen kermis-kast pak...iets meer stark...dus alleen blauw en groen :D[/quote:f355a09e54]Stoere 3-blads monster = de fan juist! Die vind ik er vet uitzien. Maakt ook @ full ontiegelijk herrie. Maar ik weet niet welke fan je er precies onder gaat zetten, maar zorg ervoor dat de CFM's ongeveer gelijk zijn hè.
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.


×
×
  • Nieuwe aanmaken...