Ga naar inhoud

C!T Pifast Challenge Part V


Aanbevolen berichten

  • Reacties 339
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie
Eindelijk een beetje een fatsoenlijke score met m'n s939 3500+, maar ben er nog lang niet tevreden mee :P 40.80 [url=http://members.home.nl/youpy/s939prom1.jpg][img:5e00a67719]http://members.home.nl/youpy/s939prom1_small.jpg[/img:5e00a67719][/url] Heb echter nog genoeg ruimte over om nog harder te gaan :) Mem draait atm met devider aangezien 't gewoon niet lekker wil, maybe doordat er 1 gig inzit en ik dan 2T zou moeten gaan draaien ofzo, maar dat scheelt dus weer een 1000Mb/s in Sandra, en is dus geen optie :9 Voor de proc moet ik nog een Vcore modje erop klussen. ATM zit ik aan het maximum van de bios met 1.8V. Tot dit voltage gaat het allemaal geleidelijk mee omhoog, dus met meer prik kan ik ook nog wel wat meer mhz-en halen :) Updates volgen nog... Come on and kick my ass ;)
Link naar reactie
Ziet er idd leuk uit maar doe wel ff wat noepzor zegt, (over de 3 en onder de 40 dus) en krijg je dat tccd mem echt niet gelijk? Ook niet met 1 bankje? Ik zit er aan te denken om een keer in de vakantie (kerstvak ofzo) met een groepje met droogijs te gaan oc'en 8) Weet je toevallig hoeveel dat ongeveer kost hier in nl? (kan wel gaan googlen ofzo maar aan engelse en amerikaanse resultaten heb ik niet veel lijkt me)
Link naar reactie
[quote:bcc48f4435="pcguy"]Ziet er idd leuk uit maar doe wel ff wat noepzor zegt, (over de 3 en onder de 40 dus) en krijg je dat tccd mem echt niet gelijk? Ook niet met 1 bankje? Ik zit er aan te denken om een keer in de vakantie (kerstvak ofzo) met een groepje met droogijs te gaan oc'en 8) Weet je toevallig hoeveel dat ongeveer kost hier in nl? (kan wel gaan googlen ofzo maar aan engelse en amerikaanse resultaten heb ik niet veel lijkt me)[/quote:bcc48f4435] Mem wil wel wat harder maar dan op 2T en dat kost me dus een 1000 mb/s aan bandbreedte, dunno psies hoeveel 't scheelt in pifast, maar dat verschil zal behoorlijk groot gaan worden. Zal binnenkort ff vcore mod op m'n plank gaan klussen en ff op zoek gaan naar een goede bios wat volgens mij ook nog wel eens wat kan schelen. Voor droogijs check www.droogijs.nl ;)
Link naar reactie
@pcguy Dry Ice is niet voldoede voor jou pc, andere cpu op een socket 939 systeem zal ook nuttig wezen @YoupY Lekkere score weer, ik hoop nog een score van je te zien onder de 40 seconden, moet kunnen lijkt me. 2T zou ik niet doen, verschil met 1T is goed te merken in Pifast. Ik zou gewoon proberen met 1T over die 3ghz te komen. Wat is momenteel je bottleneck?
Link naar reactie
Agjah, gaat er ook om dat we lol hebben, in eerste instantie wil ik 3 dingen, lol hebben, kijken wat die cpu doet met dice, eventueel een zwaardere halen om die te oc'en, een leerzame ervaring meemaken Edit: Of socket 939 het grootste verschil maakt weet ik niet, er zijn naar mijn weten nog niet echt lekkere bordjes voor terwijl je voor 754 een lanparty hebt wat wel een behoorlijk lekker bordje is. bovendien zie je niet echt veel verschil, ik draai op 2,6 ongeveer een gelijke score in pifast als een 3500+ op 2,6, zie in de beginpost hier het scheelt eigenlijk niks. (moet nog keer aan het werk want ik wil eigenlijk wel onder de 48.50 door maar dat zal nog een hele kluif worden) Op dit moment is mijn bottleneck ook het geheugen, ben benieuwd hoe het met tccd wil lukken, als ik zo uitreken zou 288*9 wel lukken, (bordje en cpu hebben op 335 gedraait maar met geheugen en cpu terug omdat geheugen niet wilde)
Link naar reactie
@koene Ja dat heb ik ook, en dat heb ik nog steeds, zoals je in mijn onderschrift ziet heb ik 2 pc's, de Athlon64 3700+ met waterkoeling krijgt de G.Skill PC4400 en de Athlon 64 3500+ krijgt het OCZ PC3700 EB geheugen. @ Pcguy Ik lees op tweakers dat die G.Skill repen van PC4400 net zo goed moeten lopen, tevens is dat PC4800 spul niet leverbaar
Link naar reactie
Ik kom niet op tweakers en heb het daar dus niet gelezen. Voor zover ik weet stond op icomputers dat ze binnen 14 dagen geleverd kunnen worden. Ik kijk wel hoe het staat als ik ga bestellen want ik wil eerst die bh-5 reep verkopen, zo de advertentie maar eens herplaatsen op tweakers. (niet toevallig iemand hier met een Axp systeem die intresse heeft?)
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...