Ga naar inhoud

Coolers overal :)


Aanbevolen berichten

:o Waar in godsnaam ben je mee bezig?. :o Als jij straks je pc opstart is het net of je naast een startende straaljager staat ofzow, ik zie echt niet in waarom je zo heftig passief aan het koelen bent, neem een waterkoeling setje en je bent beter af (2de hands asetek waterchill kt12-l20 ofzo, inclusief mooie handleiding hoe je het in moet bouwen) Maar eigenlijk vind ik het totaal geen zin hebben om zoveel geld uit te geven aan koelers als je niet overklokt.
Link naar reactie
  • Reacties 53
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie
Overklokken zelf heeft weinig zin, als je de fans daarvoor gebruikt hebben de fans wel zin (namelijk ze zorgen dat je je cpu niet roostert) In dit geval doen ze dat niet, ze hebben waarschijnlijk nauwelijks effect. De eerste 2 casefans (1 onder 1 boven) hebben wel veel zin, de rest helpt geen drol (ja een 2mhz meer fsb ofzo = pifast van 51.89 naar 51.69)
Link naar reactie
gewoon je hele mobo in een keer meenemen met 2 120 mm fans :P [img:d3838f6674]http://www.thecardcooler.com/shopcart/CardCoolers/CCXT_grill_crop.jpg[/img:d3838f6674] http://www.thecardcooler.com/shopcart/CardCoolers/CCXT_specs.html Cardcooler XT installerd [img:d3838f6674]http://www.thecardcooler.com/images/XT_topincase.jpg[/img:d3838f6674]
Link naar reactie
nee die scharkoon svc1 ofzow huh op welke post was dat een reply?? :-? @hjs volgens mij vil de TS veel koelers omdat hij al die ledjes erin e.d. mooi vind. 2 grote casefans voor je window lijken mij niet echt heel mooi. Maar ik ben het ermee eens dat als je niet gaat overklokken het wel wat geldverspilling kan zijn...
Link naar reactie
Mja, het is mss geld verspilling, maar ik vind het mooi :) Enne....ik weet is mijn zijpaneel van nieuwe kast kunnen 2 fans dus die @ mobo zie je dan amper en ik houd meer van recht en strak, ipv dat scheve gedoe op dat moederbord. Maar ik zet gewoon 1x 120x120 fan blue met ledjes achter, 1 120x120 fan blue met ledjes voor onder, 3 80x80 fan blue met ccfl in zijpaneel en bovenin Ik verlicht case met 4 groene ccfl's Mijn voeding heeft ook 2 blauwe fans en dan 2 fancontrollers rounded ide kabels (2x) voeding meshen enz enz Dat ziet de case er lekker gezond uit :) En niet te kerstbomig :wink:
Link naar reactie
[quote:e605503740="Sliciej"]Mwa....eerst had ik het veeeel erger dus ik vind het al knap van mezelf :P mwa, ik heb alleen rood voor de kabels (rounded IDE & molexen, ATX, p4) --> meshen.[/quote:e605503740]Rode Mesh + blauwe voeding + groene fans is denk ik ook te druk. Ik weet neit wat je allemaal al in huis hebt enzo, maar ik zou het egaal maken, liefst ivm zwart voor de mesh of dezelfde kleur, maar zwart past overal bij :) Maarja, das mijn mening. Als jij het druk wilt hebben moet je dat vooral doen. Ik ga jouw natuurlijk niet iets verbieden wat jij mooi vind. Maar niet dat je straks zegt dat ik je had moeten waarschuwen. Maarre, misschien een ThermalTake Truelight nemen? Ik zal even een paar piccies zoeken.
Link naar reactie
Ghehe zoek maar eens een paar piccies :P Maar wat kan ik er nog meer in doen? Om de kast wel mooier te maken enzo....ik heb bijna alles al Jah mss aan sticker aan de zijpaneel van het mobo Maar alle stickers bij FH en PS zijn maar 22cm diagonaal. Das een beetje weining, dus als iemand een idee heeft wat er nog meer vet is en een grotere sticker weet waar ze die verkoipen graag :D
Link naar reactie
[quote:94d16f919d="Sliciej"]Ghehe zoek maar eens een paar piccies :P Maar wat kan ik er nog meer in doen? Om de kast wel mooier te maken enzo....ik heb bijna alles al Jah mss aan sticker aan de zijpaneel van het mobo Maar alle stickers bij FH en PS zijn maar 22cm diagonaal. Das een beetje weining, dus als iemand een idee heeft wat er nog meer vet is en een grotere sticker weet waar ze die verkoipen graag :D[/quote:94d16f919d] http://www.thermaltake.com/coolers/memory/cl-c0001TrueLight/cl-c0001truelight.htm Enne, bij de verfwinkel kan je mat-boeklong kopen, misschien is dat een tip? In de startpost van het casemodtopic staat hoe het dan moet.
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...