Ga naar inhoud

Koeling


Aanbevolen berichten

Ik heb pas mijn computer in een kast gezet maar hij wordt zo warm hij staat tegen een soort van kast want aan maar bij mijn moeder staat hij ook in een kast en wordt hij nooit zo warm bij mij als hij te lang aan staat gaat de tweede koeller draaien maar dat maakt veel ter veel herrie nu zoek ik eigenlijk een koeller die de luncht van achteren naar voren stuurt want in de kast zit een deurtje het liefst web links waar ik het kan kopen en hoe zo iets heet het is ongeveer net zo groot als een cd rom speler.
Link naar reactie
Je gaat me niet vertellen dat je op internet geen casefan kan vinden? :o Sorry dat ik het zeg maar dan raad ik je aan even langs de opticien te gaan. Maar om de pijn te verlichten hier een linkje voor je: [url]http://www.tweakers.net/shopsurvey[/url] hier staan allemaal winkels en de meeste hebben wel casefans. Edit: omdat ik gul ben vandaag zal ik je de volgende link ook maar geven: http://www.tweakers.net/pricewatch/cat/55/?Sortering=Naam&Query=&Action=top&Landfilter=Benelux
Link naar reactie
zo'n cdrom speler bestaat niet..... warme lucht stijgt over het algemeen op... en gaat niet spontaan naar een bay waar het ineens achter eruit word gestuurd? enige wat ik ken dat daar voor luchtverplaatsing zorgt is dit: http://www3.alternate.nl/html/nodes_info/azz-07.html maar over het algemeen zijn die dingen niet echt denderend qua stilte en luchtverplaatsing (en ik vind em maar duur)
Link naar reactie
[quote:84a444134c="Vandread"]Ik snap er de ballen van.... aangezien ik geen idee heb hoe de situatie eruit ziet. Maar wat dacht je van alle fannetjes smeren met wat naaimachine olie. In de de videokaarten of de mobo/cpu/oc faq staat hoe te werk te gaan.[/quote:84a444134c] naaimachine olie blijkt, te verharsen (wel pas na enkele jaren ;) ). in [url=http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=123291&highlight=fan+smeren]dit topic[/url] worden voldoende alternatieven besproken...
Link naar reactie
[quote:be212b942d="De Gta Club"]Ik heb pas mijn computer in een kast gezet maar hij wordt zo warm hij staat tegen een soort van kast want aan maar bij mijn moeder staat hij ook in een kast en wordt hij nooit zo warm bij mij als hij te lang aan staat gaat de tweede koeller draaien maar dat maakt veel ter veel herrie nu zoek ik eigenlijk een koeller die de luncht van achteren naar voren stuurt want in de kast zit een deurtje het liefst web links waar ik het kan kopen en hoe zo iets heet het is ongeveer net zo groot als een cd rom speler.[/quote:be212b942d] Je lucht moet niet van achteren naar voren maar van voren naar achteren, dit omdat je cpu achter in de kast zit en warme lucht naar boven gaat, je moet als het ware een airflow creeren van vooronder naar achterboven.
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...