Ga naar inhoud

Heb ik mijn mobo gedood?


Aanbevolen berichten

  • Reacties 55
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie
[quote:36cd7e6fff="DutchVTR"]Het is uit de posts lastig op te maken pcguy maar hij draait nog niet.[/quote:36cd7e6fff] Nee weet ik, maar voor hotflashen moet hij draaien. [quote:36cd7e6fff="Die hard gamer"]* ff vraagje * sorry voor het ongemak... Het is wel een heeeeele domme vraag, maar hoe kan je je bios resetten? ik weet wel dat je het batterijtje eruit kan halen, maar het kan toch ook anders? :oops:[/quote:36cd7e6fff] Kijk in de handleiding van je mobo, meestal kan het door als de pc uitstaat even een jumpertje om te zetten en die daarna weer terug te zetten. (Niet ondertussen aanzetten)
Link naar reactie
[quote:1882131073="pcguy"]Vandread, nu draait het waarom neem je dan het risico dat je het met hotflashen vern*ukt?[/quote:1882131073] Wat kan je verneuken? De bios chip word alleen aangesproken tijdens het booten. Je haalt de goede bios chip eruit tijdens het draaien van windows (dus die hou je zowiezo goed...) en je stopt de *foute* erin Die flash je met winflash met een leuke modded/beta bios :P en klaar is kees...
Link naar reactie
[quote:c9edae5591="Vandread"][quote:c9edae5591="pcguy"]Vandread, nu draait het waarom neem je dan het risico dat je het met hotflashen vern*ukt?[/quote:c9edae5591] Wat kan je verneuken? De bios chip word alleen aangesproken tijdens het booten. Je haalt de goede bios chip eruit tijdens het draaien van windows (dus die hou je zowiezo goed...) en je stopt de *foute* erin Die flash je met winflash met een leuke modded/beta bios :P en klaar is kees...[/quote:c9edae5591] 90% van die hotflash procedures mislukke. (had ik ergens opgevangen, hier geloof ik een tijdje terug)
Link naar reactie
Ik heb net getest met een andere vga maar er veranderd niks... nog steeds geen beeld! Met een brakke HDD zou ik toch op zn minst de memory count moeten zien he? Dat betekent dat het alleen nog de cpu of het mobo kan zijn want bij brakke geheugen geeft het mobo piepjes. Maar aangezien de pc gewoon aanblijft en de koeling goed is ga ik ervan uit dat het mobo dood is en vraag ik morgen een RMA aan.
Link naar reactie
[quote:e7e128aaa6="HardTrance"]Ik heb net getest met een andere vga maar er veranderd niks... nog steeds geen beeld! Met een brakke HDD zou ik toch op zn minst de memory count moeten zien he? Dat betekent dat het alleen nog de cpu of het mobo kan zijn want bij brakke geheugen geeft het mobo piepjes. Maar aangezien de pc gewoon aanblijft en de koeling goed is ga ik ervan uit dat het mobo dood is en vraag ik morgen een RMA aan.[/quote:e7e128aaa6] Piepjes hoeft niet, deed m'n msi ook nie toen het geheugen brak was. Edit: daar zijn natuurlijk die leds voor, foutje :oops:
Link naar reactie
F*CK... volgens mij heb ik een gigantische blunder gemaakt... Salland heeft mij gemaild dat mn mobo inderdaad kapot is en dat ze hem naar de leverancier op sturen en dan kan het een paar weken gaan duren, maar ik kan niet zo lang wachtten dus wilde ze mij een ander mobo aanbieden omdat ze de nf7-s niet meer leveren, er zou namelijk een nieuw model zijn (de nf7-s2g). Ik heb nog nooit gehoord van dat nieuwe model maar ik vond het best, en nu heb ik die dus besteld maar blijkt dat dit helemaal geen overklok bord is, sterker hij zuigt gewoon heftig. :x Iemand ervaring met die plank?
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...