Ga naar inhoud

Trekt deze voeding het ?


Aanbevolen berichten

Dus jij wilt beweren dat ik met een 350watt voeding net zo stabiel kan overklokken dan met mijn antec 550watt true control die ik nu in mijn AMD bak heb hangen (specs in onderschrift) ? Ik kan met je meegaan voor zover het gaat om een standaard modern systeem. daar heb je zat aan een 350watt voeding. maar voor een zwaar systeem met een 6800 Ultra die je wilt overklokken raad ik toch echt wel 430 of meer aan. nVidia raad zelf een 480watt voeding aan voor als je een 6800 Ultra wilt overklokken.
Link naar reactie
[quote:8d37c17918="Red Dragon"]Dus jij wilt beweren dat ik met een 350watt voeding net zo stabiel kan overklokken dan met mijn antec 550watt true control die ik nu in mijn AMD bak heb hangen (specs in onderschrift) ?[/quote:8d37c17918] NEE, dat bedoelde ik niet. Ik gaf alleen aan wat het verbruik van een doorsnee verbruik van een toch redelijk zwaar systeem was. Ben trouwens zelf ook zo'n gek hoor.... Heb hier een 520 EN een 420 in EEN systeem hangen :wink:
Link naar reactie
[quote:6d4a1d58cd="micky.g"] NEE, dat bedoelde ik niet. Ik gaf alleen aan wat het verbruik van een doorsnee verbruik van een toch redelijk zwaar systeem was. Ben trouwens zelf ook zo'n gek hoor.... Heb hier een 520 EN een 420 in EEN systeem hangen :wink:[/quote:6d4a1d58cd] :D dan had ik je verkeerd begrepen, maar je hebt verder wel gelijk ja. Ik had die 2 voedingen op een foto gezien die je via PB stuurde, appart maar erg leuk. anders post je die foto even hier. Het is wel off-topic maar eigenlijk ook weer niet, het gaat nog steeds over voedingen ;)
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...