Ga naar inhoud

het grote casemod topic deel 4


Aanbevolen berichten

  • Reacties 310
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie
waarom niet een coole window etch bij Tweakstore weg? http://www.tweakstore.nl/shop/main.php?sess=950aca8d49d046a786d828b7462ed1ab&abt=88&itemgr=93 heb er zelf nog 1tje op zitten (Watercooled inside) alleen geen WC meer. dit zijn mooie etches wel, en ook nog eens UV Reactive hmm, ze hebben alleen niet zoveel meer als voorheen... :cry:
Link naar reactie
[img:bf6a3f5728]http://home.hccnet.nl/e.vd.beek/images/rechter-zijpaneel.jpg[/img:bf6a3f5728] Dit heb ik o.a. de afgelopen dagen gedaan... Dat atomic logo heb ik gewoon van internet gehaald, uitgeprint, uitgeknipt en de randen overgetrokken op mijn (al zwart gespoten en afgeplakte) sidepanel en toen met een stanleymes uitgesneden en afplakband weggehaald, toen zwart en grijs door mekaar gespoten, dagje laten drogen, afplakband verwijderd en dit was het resultaat...
Link naar reactie
[quote:ed708c1f51="Kaz'Duzar"] pic.. Dit heb ik o.a. de afgelopen dagen gedaan... Dat atomic logo heb ik gewoon van internet gehaald, uitgeprint, uitgeknipt en de randen overgetrokken op mijn (al zwart gespoten en afgeplakte) sidepanel en toen met een stanleymes uitgesneden en afplakband weggehaald, toen zwart en grijs door mekaar gespoten, dagje laten drogen, afplakband verwijderd en dit was het resultaat...[/quote:ed708c1f51] Mooi! weet je wat ook mooi is? zon ding window etch van AC ryan. [img:ed708c1f51]http://www.acryan.com/img/products_images/ACR-WA-MODbadges_250.gif[/img:ed708c1f51] met name de under construction :wink: [url]http://www.acryan.com/_modbadges/index.shtml[/url] Die videoreview is leuk, vooral als je er op let hoe snel iet op t einde "www.3dgamemen.com" zegt :P
Link naar reactie
[quote:ceae53680f="Alexander Online"] Mooi! weet je wat ook mooi is? zon ding window etch van AC ryan. [img] http://www.acryan.com/img/products_images/ACR-WA-MODbadges_250.gif [/img] met name de under construction :wink: [url]http://www.acryan.com/_modbadges/index.shtml[/url] Die videoreview is leuk, vooral als je er op let hoe snel iet op t einde "www.3dgamemen.com" zegt :P[/quote:ceae53680f] Ga jij dan nog zo'n etch kopen?? Zelf maken is natuurlijk ook leuk/leuker... Ik heb wel een aantal mods gezien waar ze hun plexi gezandstraald hadden en dan kun je met leds leuke effecten krijgen :D Is ook erg leuk en je kunt je eigen vormen maken... Deze zijn zo standaard... En na een tijd als je niets meer aan je mod weet te verbeteren... dan staat under construction ook weer zo raar :roll: En als je een paar van die videorieviews kijkt, dan kun je het begin en eind wel dromen :P hello my name is Rodney Reynolds and this is yet another video review. Today im looking at the ... :evil: :-?
Link naar reactie
Ik heb een Zalman Reserator gekocht. Leuk ding wel, erg stil, en ziet er nog grappig uit ook. [url=http://home.hccnet.nl/r.w.van.der.feen/Buitenkant.jpg][img:b7c9092ab3]http://home.hccnet.nl/r.w.van.der.feen/Thumbnail%20of%20Buitenkant.jpg[/img:b7c9092ab3][/url] [url=http://home.hccnet.nl/r.w.van.der.feen/Binnenkant.jpg][img:b7c9092ab3]http://home.hccnet.nl/r.w.van.der.feen/Thumbnail%20of%20Binnenkant.jpg[/img:b7c9092ab3][/url] Klik voor grotere plaatjes.
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...